Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

ΕΠΟ

Εθνική Ανδρών:
Οι διεθνείς για το φιλικό με την Πολωνία
Από την ΕΠΟ ανακοινώνονται οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο κ. Οτο Ρεχάγκελ για τον φιλικό αγώνα με την Πολωνία (12/8/2009, 21:30 Ελλάδας, Μπιντγκόζ): Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Χρήστος Πατσατζόγλου, Αγγελος Χαριστέας, Φάνης Γκέκας, Γιάννης Αμανατίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Αλέξανδρος Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Σωτήρης Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Γρηγόρης Μάκος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λουκάς Βύντρα.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 10/8/2009, οπότε είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (19:00, ανοιχτή). Για την Πολωνία θα αναχωρήσει στις 11/8/2009 και ώρα 11:00 και την ίδια ημέρα οι διεθνείς θα προπονηθούν στο γήπεδο του αγώνα (20:00, «City», ανοιχτή για 15΄). Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά τον αγώνα.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κέντζι Ογκίγια από την Ιαπωνία και βοηθοί οι συμπατριώτες του Τόρου Σαγκάρα-Γιασουχίκο Γιαμαζάκι. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Πολωνός Μάρτσιν Μπόρσκι.