Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟ-ΡΟΜΑ 3 - 2 -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ


«Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε»
Τον... ΠΑΟΚ σκέφτεται ο Πατέρας, ενότητα και συσπείρωση από Βγενόπουλο, Γιαννακόπουλο
Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, που έδειξε να συνέρχεται μετά τη γκέλα με την Καβάλα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Νικόλας Πατέρας.
«Την Κυριακή σε ένα εύκολο ματς με την Καβάλα, πικράναμε τους φιλάθλους μας. Πικραθήκαμε και εμείς, σήμερα (σ.σ.: Πέμπτη) σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες τις Ευρώπης, δείξαμε για άλλη μια φορά τη δύναμη και την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός.
» Τώρα δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε. Να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα το μυαλό μας είναι μόνο στην Τούμπα. Το ματς με την Καβάλα ήταν πολύ κακή παρένθεση και δεν θέλουμε να την ξαναδούμε. Σήμερα (σ.σ.: Πέμπτη) και η διοίκηση και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού νιώθουν δικαιωμένοι με τους παίκτες και το ρόστερ που έχουμε.
» Και εν πάση περιπτώσει, όπως σας είπα και προηγουμένως δεν πρέπει να έχουμε υπέρμετρο ενθουσιασμό. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Τώρα έχουμε τον .......
ΠΑΟΚ μπροστά μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Να συγκεντρωθούμε να πάρουμε πολύ σοβαρά τον αγώνα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας». Αναφορικά με την ρεβάνς είπε:
«Πάντα είμαστε αισιόδοξοι. Σε κάθε παιχνίδι που αρχίζει, πιστεύω ότι θα το τελειώνουμε με νίκη».
Ευχαριστημένος ήταν και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που δήλωσε:
«Παίζαμε κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε αρκετά καλά. Είναι προφανές ότι θα χρειαστούμε ενίσχυση το καλοκαίρι για να κάνουμε ακόμα καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία του χρόνου. Θέλω να καλέσω σε συσπείρωση όλους τους Παναθηναϊκούς και θέλω να ζητήσω να σταματήσουν οι γελοίες κριτικές για Λέτο, Νόπλια, Κατσουράνη, Καραγκούνη.
» Αυτήν τη στιγμή οι κριτικές είναι προδοσία. Θα πάρουμε το πρωτάθλημα ό,τι και να γίνει, ακόμα και αν είμαστε με -2 βαθμούς όταν έρθει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τόνισε:
«Η σημερινή νίκη (σ.σ.: κόντρα στη Ρόμα) ήταν μεγαλειώδης. Ο Παναθηναϊκός πάλεψε και άξιζε τη νίκη. Τα παιδιά ήταν συγκλονιστικά. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ για τη χαρά που μας έδωσαν».
Σε ερώτηση για τα όσα είπε ο Βγενόπουλος, τόνισε:
«Εγω δεν μπορώ να καταλάβω τι μου λέτε. Όποιος δεν είναι καλός Παναθηναϊκός..., τι να πω. Τώρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι».

Ο
Μάνος Μαυροκουκουλακης από την πλευρά του, είπε:
«Όλα πήγαν καλά, μού θύμισε η ομάδα την εποχή που πήγαμε στον ημιτελικό με Αγιαξ το 1996, ειδικά όπως έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Αυτή η νίκη θα λειτουργήσει θετικά, γιατί στη ρεβάνς με αυτό το αποτέλεσμα μπορείς να κανείς τη Ρόμα άνω κάτω. Θα πρέπει να τα δώσουν όλα για την πρόκριση, γιατί στην επόμενη φάση το έργο θα είναι πιο εύκολο».