Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΤΑΡ,
ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
Τελευταία μόδα μεταξύ των διασήμων - και λόγω οικονομικής κρίσης - έχει γίνει να «προσφέρουν» τις μεγαλοπρεπείς κατοικίες τους για λίγες ημέρες ξεκούρασης σε όποιον κοινό θνητό μπορεί ν’ αντέξει βέβαια το κόστος…
Ονειρεύεστε να κολυμπήσετε στην ίδια πισίνα που κάνει τις βουτιές της η Kate Hudson; Να κοιμηθείτε στην αγαπημένη σουίτα της  Madonna με θέα τον ωκεανό; Μπορείτε αν θέλετε να περάσετε δύο αξέχαστες εβδομάδες στην αγαπημένη γωνιά του Mick Jagger στην Καραϊβική.
Εκεί θα μπορέσετε να ρίξετε μια ματιά σε προσωπικές του ............
φωτογραφίες, να κάνετε μια βόλτα με το τζιπ του, ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το ανοιχτήρι που χρησιμοποιεί και ο ίδιος, για να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί.
Δικός σας επίσης είναι ο οικονόμος του σπιτιού, ο μάγειρας και ο κηπουρός. Πρέπει πρώτα βέβαια να εγκριθεί η αίτησή σας.
Ο διάσημος ροκ σταρ εξετάζει ο ίδιος τα βιογραφικά που του αποστέλλονται.
Ο Μικ Τζάγκερ δεν είναι ο μόνος που προσφέρει τα κλειδιά του αρχοντικού του…
Το ίδιο κάνει ο Bruce Willis με την έπαυλή του στο νησί της Καραϊβικής Parrot Cay όπου παντρεύτηκε το φωτομοντέλο Emma Heming. Γιατί μια διάσημη προσωπικότητα θα άνοιγε το σπίτι του στους ξένους; Δεν είναι απαραίτητο να τους λείπουν τα μετρητά αλλά θεωρούν ότι όταν οι ίδιοι βρίσκονται σε κάποιο άλλο παραδεισένιο μέρος , είναι σωστό να μοιράζονται τα έξοδα συντήρησης των υπερπολυτελών κατοικιών τους με κάποιους από τους πλούσιους φανς τους…