Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΜΕ


Απεργία
    Ενώ η κυβέρνηση έχει αποβάλλει και το τελευταίο «φύλο συκής» και σε πλήρη συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη με τούς ντόπιους και ξένους καπιταλιστές και τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς έχει εξαπολύσει την πιο βάρβαρη επίθεση των τελευταίων 10ετιών ενάντια στους εργαζόμενους και στα πλατιά λαϊκά στρώματα, η Γ.Σ.Ε.Ε συνεχίζει τον άθλιο υπονομευτικό ρόλο της.
    Στην απεργιακή της ανακοίνωση για την απεργία στις 24 Φλεβάρη δεν υπάρχει κυβέρνηση πού ψηφίζει και προωθεί την αντιλαϊκή βαρβαρότητα. Δεν υπάρχει ............
αξιωματική αντιπολίτευση πού συμφωνεί και επαυξάνει σε αντιλαϊκά μέτρα. Δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκή Ένωση και ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί. Δεν υπάρχει κεφάλαιο πού την κερδοφορία του εξασφαλίζει η κυβέρνηση του Π.Α.Σ.Ο.Κ με την πολιτική της.
   
Υπάρχουν γενικά και αόριστα «αγορές». Αγορές πού πιέζουν την καλή μας κυβέρνηση πού δεν αντέχει στις πιέσεις και υποχωρεί.
   
Η αθλιότητα της εργατικής αριστοκρατίας πού στήριξε όλες τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις των προηγούμενων 10ετιών δεν έχει μέτρο, δεν έχει σταματημό, δεν έχει πάτο.
    Η μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 24 Φλεβάρη, στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 12 το μεσημέρι, με τα αιτήματα και τα συνθήματα του Π.ΑΜ.Ε .Το άδειο για μια ακόμα φορά πεδίο του Άρεως θα είναι η απάντηση των εργαζομένων σε αυτή την ξεπουλημένη εργατική αριστοκρατία.
Η Εκτελεστική Γραμματεία