Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ


ΧΑΛΚΙΔΑ 18 / 02 / 2010
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΟ Ε.Κ.Ε.
      
Είναι πραγματικά αδιανόητο ότι το Ε.Κ.Ε. εμπλέκεται απροσχημάτιστα στις διαπαραταξιακές αντιπαραθέσεις του Δήμου Χαλκιδέων.
      Είναι πραγματικά θλιβερό ότι μετατρέπουν  ορισμένοι το Ε.Κ.Ε., κατ’ αυτό το τρόπο, σε γραφείο τύπου δημοτικού συνδυασμού.
      Επειδή, λοιπόν, δήθεν κόπτονται για τους εργαζόμενους κάθε επιχείρησης είναι επίσης αδιανόητο ότι κάνουν διαχωρισμό μεταξύ εργαζομένων, ανάλογα με το αν .........
είναι φιλική ή όχι η δημοτική αρχή προς αυτούς.
      Προκαλεί  ιδιαίτερη εντύπωση ότι ζητούν έλεγχο στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. για τους εργαζόμενους με αποδείξεις δαπανών και όχι και για τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Π.Α.Χ. της περιόδου 2003 – 2006.  Ποια ήταν η διαφορά στις αποδείξεις δαπανών, μεταξύ των εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και της Δ.Ε.Π.Α.Χ.;  Γιατί σιωπούσαν κατά τη περίοδο 2003 – 2006;  Γιατί και σήμερα εξακολουθούν να σιωπούν για την περίοδο αυτή;  Αυτό δεν συνιστά μισή αλήθεια;
      Τέλος με την Υπ/ση προς τη Διεύθυνση του ΙΚΑ Χαλκίδας είναι προφανές το ποιοι επιδιώκουν τον συμψηφισμό.  Ας αφήσουν λοιπόν τις παροιμίες και ας απαντήσουν επί της ουσίας. Το καρναβάλι πέρασε και καλό είναι να πέσουν οι μάσκες….