Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Εν όψει Ηρακλή

Καμπανάκι από Πατέρα 
στους παίκτες του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ο Νικόλας Πατέρας εμφανίστηκε ενοχλημένος από την κακή αγωνιστική παρουσία των παικτών του τριφυλλιού στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
Μάλιστα, φρόντισε να μεταφέρει στους παίκτες την απογοήτευσή του για την.........
εικόνα που παρουσίασαν στους Ζωσιμάδες, σε μια προσπάθεια να προλάβει καταστάσεις ενόψει του σημαντικού αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου με τον Αρη στις 24 Απριλίου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, επικοινώνησε με τον διευθυντή του τμήματος, Κώστα Αντωνίου, κι αφού έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό, του είπε ότι οι ποδοσφαιριστές «...θα πρέπει να ντρέπονται για την εμφάνισή τους». Εκείνος τα μετέφερε στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στάθηκαν στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, χαρακτηρίζοντάς το εμπόδιο στο να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Πλέον, στον Παναθηναϊκό αφήνουν πίσω τους την πρόκριση και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής (11/4) με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, όπου τους αρκεί ένας βαθμός για να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας και πάλι μετά από 6 χρόνια.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωϊ, όμως μέχρι το απόγευμα αναμένεται να γίνει sold out, καθώς οι ουρε΄ς ήταν ατελείωτες από τις πρώτες πρωϊνές ώρες στη Λεωφόρο.
Επιμονή για Κρόλντρουπ
Ο Δανός αμυντικός, Περ Κρόλντρουπ παραμένει ο άμεσος στόχος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό.
Το συμβόλαιο τοπυ με τη Φιορεντίνα τελειώνει το καλοκαίρι, όμως ο ίδιος ο 31χρονος επιθυμεί να παραμείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα.