Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα, 30 Απριλίου 2010
«Οριστικά τέλος στην περιπέτεια του έργου
Άγιος Δημήτριος – Καλλιανοί»

Η περιπέτεια του έργου: «Αποκατάσταση κατολισθήσεων οδού Αγ. Δημήτριος-Καλλιανοί» και του δρόμου Άγ. Δημήτριος-Καλλιανοί έληξε οριστικά και αμετάκλητα.
Το έργο θα εκτελεστεί από τη ΔΕΚΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην οποία δόθηκε εντολή από την Προϊσταμένη Αρχή να κατακυρωθεί η δημοπρασία και να ......
συνταχθεί και να σταλεί η σύμβαση για προσυμβατικό έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Μετά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα συνταχθεί η οριστική σύμβαση για την κατασκευή του έργου.
Η Νομαρχία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες της περιοχής έχουν χρέος να συνταχθούν και να αξιώσουν το ποσοστό της έκπτωσης του εν λόγω έργου, που είναι το ήμισυ περίπου του προϋπολογισμού, να διατεθεί για τη διάνοιξη της οδού από Καλλιανούς προς Αμυγδαλιά.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο και με τη διάθεση των 3,5 εκ. ευρώ του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τη βελτίωση της οδοποιίας από Κάρυστο μέχρι Αμυγδαλιά θα έχουμε μία πρώτη καλή εικόνα για το οδικό δίκτυο της Νοτίου Καρυστίας, του Κάβο Ντόρο.
Σύντομα θα παραδεχτούν όλοι ότι η περιοχή του Κάβο Ντόρο είναι μία αξιοζήλευτη και μεγάλη πηγή τουριστικής αξίας. Ο Κάβο Ντόρος, όταν ολοκληρωθούν τα έργα θα είναι μία χρυσότοκος «όρνιθα» για όλη τη Νότια Καρυστία.