Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

Με πρωτοβουλίες του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων και στα πλαίσια των ευαίσθητων κοινωνικών δραστηριοτήτων του με στόχο την.......
διέξοδο στον αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου αθλητών με νοητική αναπηρία.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλκίδας συνέρρευσαν 180 αθλητές – αθλήτριες απ’ όλη την χώρα και μαζί με τους 80 και πλέον συνοδούς τους συμμετείχαν από την προκριματική έως την τελική φάση αντίστοιχα, σε αγωνίσματα δρόμων ταχύτητας και αντοχής, αλμάτων και ρίψεων.
Μετά το τέλος των αγώνων ο πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης κ. Σταμάτης Γκάβαλης τόνισε μεταξύ άλλων «Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή σαν φορέας που αγκαλιάζει με θέρμη τέτοιες διοργανώσεις.

Οι πρωταγωνιστές αυτού του πρωταθλήματος είναι διπλά αξιέπαινοι επειδή δίνουν συνεχώς την μάχη για να κερδίσουν δικαιωματικά την θέση τους στο κοινωνικό σύνολο», ενώ ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης κ. Θεόδωρος Γιαννούκος που κινητοποίησε αποτελεσματικά για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος όλο το έμψυχο δυναμικό του Οργανισμού Άθλησης και του Δημοτικού Γυμναστηρίου δήλωσε «Ο Οργανισμός άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων εκτός της κάλυψης των μετακινήσεων των συμμετεχόντων, εξασφάλισε και την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτούν τέτοιες διοργανώσεις, διεκπεραιώνοντας μια ουσιαστική πρωτοβουλία σ’ ότι αφορά τις ευαίσθητες αυτές κοινωνικές ομάδες τις οποίες όλοι έχουμε καθήκον να στηρίζουμε».