Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Σύλληψη για ναρκωτικά
στην Ερέτρια


Συνελήφθη, χθες στις 19.55, στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Ερέτριας, ύστερα από αξιοποίηση διαθέσιμων πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας σε συνεργασία με στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Λ.Σ., ένας 35χρονος, διότι σε......
 έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημα ιδιοκτησίας του, με τη συνδρομή δύο αστυνομικών σκύλων, βρέθηκαν δύο ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, βάρους 56 και 1,7 γραμμαρίων αντίστοιχα, η πρώτη επιμελώς τοποθετημένη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο αποσκευών και η δεύτερη μέσα σε πακέτο τσιγάρων, στο εσωτερικό της κονσόλας ταχυτήτων, καθώς επίσης και ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,6 γραμμαρίων, μέσα σε πλαστικό φιαλίδιο.
Ακολούθησε έρευνα, στο διαμέρισμα του 35χρονου, στα Λέπουρα Ευβοίας, κατά την οποία βρέθηκαν, μέσα σε αλουμινένια συσκευασία, τρεις ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 2,3 γραμμαρίων και μία ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους 0,3 γραμμαρίων.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, ενώ κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα.