Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΑΛΗΜΠΑΝΤΕ

Ανοιχτή επιστολή της υποψήφιας Δημάρχου Ερέτριας, Αμφιτρίτης Αλημπατέ, με την οποία γνωστοποιεί την πρόθεσή της να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη.


Η επιστολή της κ.Αλημπατέ έχει ως εξής:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,
Ο νόμος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πλέον γεγονός και επιβάλλει το συγκερασμό των κοινωνιών με σεβασμό στις τοπικές ιδιαιτερότητες τους.
Παράλληλα οι πολίτες πλέον αποστρέφονται το πολιτικό «γίγνεσθαι» και οδηγούνται σε μη ......
κομματικές επιλογές.
Επίσης είναι γεγονός ότι η επόμενη θητεία δημάρχων θα λειτουργήσει ως μεταβατική μεταξύ της νοοτροπίας του χτες και του αύριο, του νέου και του καινούργιου.
Στα πλαίσια αυτών των προβληματισμών και αυτών των ιδεών, έχοντας την ιδιότητα επί διετίας της εν ενεργεία Δημάρχου Ερέτριας, σας ανακοινώνω την απόφασή μου να ηγηθώ υπερκομματικού – υπερτοπικού ψηφοδελτίου για το κρίσιμο διάστημα της επόμενης θητείας, ώστε να εδραιωθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη του διευρυμένου πλέον δήμου μας.
Για τους λόγους αυτούς καλώ όλους τους πολιτικούς φορείς του κοινοβουλίου, τα Νομαρχιακά τους όργανα καθώς και τους βουλευτές και τους πολιτευτές του νομού να υποστηρίξουν τη νέα αυτή αντίληψη, που αποτελεί αναγκαιότητα των καιρών.
Παράλληλα καλώ και τους συμπολίτες μας να συσπειρώσουν τον αγώνα μας για να γίνουμε από κοινού οι «αρχιτέκτονες» της μοίρας του τόπου μας.