Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ- Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 0-7


Μετά από ένα καλό παιχνίδι και μέσα σε ένα αγωνιστικό χώρο βαρύ λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί αλλά και πού έπεφτε την ώρα του αγώνα η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα της Έξω Παναγίτσας με 7-0.
Από το πρώτο λεπτό έως και το τελευταίο όλα τα παιδιά προσπαθούσαν με την απόδοσή τους να δείξουν το καλύτερό τους εαυτό. Σε αυτό βοήθησε και το γρήγορο πρώτο γκολ από τον Λάμπρου Αθ. στο 4΄ αλλά και ο διπλασιασμός των.......
 τερμάτων από τον Γκιόκα στο 10΄.Τα δύο γρήγορα γκολ έδωσαν την δυνατότητα στην συνέχεια και όσο πέρναγε ο χρόνος να παιχτεί πολύ καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σημειωθούν άλλα πέντε γκολ με τους Λάμπρου Αθ. 50΄,Μαριέτη Ιω.53΄,Λάμπρου Αθ.67΄,και ο δεκατετράχρονος Τσαλιαγκός στο 87΄και 89΄στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Για πρώτη φορά έπαιξε και ο δεκατετράχρονος Μπαλόζι Ηρ. και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση.
Α.Ε.Ληλαντίου. Μπαρώτας, Μαργιέτης,Κατσαρής,Μαριέτης,Λάμπρου Ν.,Ντουλαβέρης,Νάνος
Νικολάου [77΄Μπαλόζι Ηρ.], Γκιόκας [67΄Τσαλιαγκός], Τσιμπός [74΄γκάβαλης], Λάμπρου Αθ..
Την Τετάρτη 16/2 στο γήπεδο του Βατώντα η ομάδα νέων της σχολής βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα της Αρτάκης για την φάση των οχτώ του αντίστοιχου πρωταθλήματος .Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι με ωραίες φάσεις και από της δύο ομάδες νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της σχολής με 3-1. Τα γκολ για την ομάδα μας, Ντουλαβέρης και δύο ο Νάνος με εκπληκτικά κτυπήματα φάουλ.
Έπαιξαν, Τσιμπός ,Γκάβαλης Δέδες , Βασιλείου, Γκιόκα,Νικολάου,Μαργιέτης, Τσιμπός,Νάνος,Ντουλαβέρης, Μικράκης ,Τσαλιαγκός Ξύδης, Μπαλόζι Ηρ.,και Μπαλόζι Κρ..
Στην επόμενη φάση η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Προποντίδας.
Παρουσία του κ. Αμανατίδη την Κυριακή 20/2/11 στης εγκαταστάσεις της σχολής πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς που εκπροσωπούμε στην περιοχή παρουσία όλων των τμημάτων της σχολής
Οι τρείς τυχεροί μαθητές που βρήκαν από ένα φλουρί ήταν οι Καλέντζης, Τζανής και Νικόλα που εκτός από τα αναμνηστικά δώρα της σχολής κέρδισαν και από μία μπάλα με της υπογραφές των παιχτών της ομάδας του Ολυμπιακού. .
Ο κ. Γιώργος Αμανατίδης έδειξε ενθουσιασμένος από τον τρόπο λειτουργίας της σχολής και ανέπτυξε στους αθλητές αλλά και γονείς το καινούργιο πλάνο στο οποίο θα δουλεύουν πλέον οι σχολές του Ολυμπιακού .
Στο τέλος υπήρχαν μεμονωμένες ερωτήσεις από γονείς και μαθητές της σχολής προς τοπρόσωπο του κ.Αμανατίδη ο οποίος απαντούσε σε ότι τον ρωτούσαν.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε από τον Δήμο Χαλκιδέων ο κ. Βασίλης Γουρνής όπως και ο πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Νικολάου κ. Γιώργος Συρόγιαννης .
Στην ιστοσελίδα της ομάδας μπορείτε να διαβάσετε και να μάθετε για τα νέα της ομάδας μας.
www.internationalfootball.gr