Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΜΕ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ



Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους, εργάτες και εργάτριες, συνταξιούχους, ανέργους, νέους, μετανάστες, αυτοαπασχολούμενους που μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά συμμετείχαν στην απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις του σε όλη την Ελλάδα. Πρωτοστάτησαν μέσα και έξω από τους.....
 χώρους δουλειάς, στην περιφρούρηση, για την επιτυχία της απεργίας ανά κλάδο και επιχείρηση.
Παρά τα εμπόδια που μπήκαν από την εργοδοσία, τις απειλές για απολύσεις, την υπονόμευση από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, οι εργαζόμενοι πλαισίωσαν μαζικά τα μπλοκ των συνδικάτων του ΠΑΜΕ, δίνοντας απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ε.Ε. και σε όσους την στηρίζουν.
Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να είναι σε ετοιμότητα για να απαντήσουν σε ενδεχόμενες προσπάθειες να προβούν εργοδότες σε απολύσεις ή σε άλλα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων.
Από αύριο να συνεχίσουμε με κλιμάκωση της πάλης. Να συνεχίσουμε με οργάνωση, με σχέδιο για την επιτυχία των κινητοποιήσεων και δραστηριοτήτων στις 10 Μάρτη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία των συγκεντρώσεων και στην Αθήνα, στο Σύνταγμα στις 10 Μάρτη στις 6.30 το απόγευμα.