Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Άφωνοι συνδικαλιστές,
εργαζόμενοι σε απόγνωση.


Η σημερινή απεργία (23-2-2011) είχε στόχο να θυμίσει στην κυβέρνηση ότι υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τα νούμερα και τους δείκτες.
Το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να αποσυσπειρώσει και να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους καταγγέλλοντας την Τρόικα με ανούσια ρητορική και .....
συντεχνιακή φρασεολογία.
Επιστρατεύθηκαν όλοι οι εργατοπατέρες, αυτοί που χρόνια τώρα έχουν τους εργαζόμενους σε ομηρία, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της πολιτικής του μνημονίου.
Χαρισματικοί επικοινωνιακά με πολλά ΜΜΕ να τους πατρονάρουν, πέρασαν από τη φάση τού «λεφτά υπάρχουν», στη φάση τού «Τιτανικού» και συνεχίζουν στη φάση της «ρευστοποίησης 50 δις €». Θυμίζουν τον «ακάλυπτο» της γνωστής τηλεοπτικής σειράς.
Ψέματα έλεγαν τότε για να γίνουν κυβέρνηση, ψέματα λένε και σήμερα για να κρατηθούν στην εξουσία.
Με περισσό θράσος και κατ΄ επιλογή ακούσαμε στο εργατικό κέντρο της Εύβοιας όλους τους πράσινους συνδικαλιστές να καταγγέλλουν το μνημόνιο και την Τρόικα. Κανένας από αυτούς δεν ανέφερε το παραμικρό για τις ευθύνες του Γ.Α.Παπανδρέου που οδηγεί την πατρίδα μας στην καταστροφή.
Κανένας από όλους αυτούς δεν τόλμησε να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην κυβερνητική πολιτική. Κάνανε τις «κότες» όλοι τους ή για να μεταφέρουμε τα λόγια ενός δικού τους (Απόστολος Κακλαμάνης): «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»!


Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ