Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο. ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Νηλέα Νεοχωρίου αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Κυριακή 20/02/2011 στο γήπεδο Καρύστου, στον αγώνα μεταξύ τον ομάδων Α.Ο. Μαρμαρίου – Α.Ο. Νηλέας Νεοχωρίου.
Ο διαιτητής κ. Ρουμπής υπέπεσε σε σωρεία λαθών και αδίκησε την ομάδα μας. Τα λάθη του ήταν μονόπλευρα και δεν σφύριζε με τα ίδια μέτρα και ......
σταθμά. Απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και χαρίστηκε σε αρκετές περιπτώσεις αντιπάλων ποδοσφαιριστών. Τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνος είναι υπερβολικά και ανακριβή. Ο αγώνας διεξήχθη χωρίς παρατηρητή και με την παρουσία τουλάχιστον είκοσι ατόμων εντός του αγωνιστικού χώρου.
Στο φετινό πρωτάθλημα σε δύο αγώνες είχαμε βαθμολογικές απώλειες από λαθεμένες διαιτητικές αποφάσεις. Δεν προχωρήσαμε σε ανάλογη ενημέρωση επειδή πιστεύουμε ότι και το λάθος είναι μέρος του αγώνα. Η εμπιστοσύνη μας προς τη διοργανώτρια αρχή και την Ευβοϊκή διαιτησία είναι δεδομένη. Κρίνουμε όμως σκόπιμο να ενημερώσουμε για τα γεγονότα που αναφέραμε.
Η φετινή επιτυχημένη πορεία του Νηλέα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και στο πρωτάθλημα Νέων στο οποίο συμμετέχει, καθώς και το γεγονός ότι η ομάδα μας κατορθώνει να ανατρέπει αποτελέσματα αγώνων είναι προϊόν σκληρής και συστηματικής δουλειάς αρκετών χρόνων και άριστης οργάνωσης.

Εκ του Δ.Σ.