Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΟΙΤΑ
ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ...

Με έκπληξή μας διαβάσαμε μια ανακοίνωση γεμάτη ύβρεις απειλές και ψεύδη του προέδρου της Ένωσης Διρφύων στο μπλογκ του Δυνατά και Αθλητικά. Η έκπληξη οφείλεται αφενός στην ευκολία με την οποία δημοσιεύεται μια ανακοίνωση με περιεχόμενο που επισύρει ακόμα και νομικές κυρώσεις και αφετέρου στο γεγονός ότι μας κάνει μαθήματα ήθους ο διαρκώς τιμωρημένος παράγοντας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Ενημερώνουμε λοιπόν το φίλαθλο κόσμο ότι μετά το τέλος του μεταξύ μας αγώνα οι παίχτες των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλιά από τον.....
 αγωνιστικό χώρο μη έχοντας τίποτα να χωρίσουν(ως όφειλαν άλλωστε).Το μοναδικό μελανό σημείο, όπως αναγράφηκε και στο φύλλο αγώνα οι χαρακτηρισμοί του εν λόγω κυρίου ο οποίος βρισκόταν εκτός του αγωνιστικού χώρου προς το διαιτητή κ.Μάγειρα ο οποίος τον αναγνώρισε(γνωστός άλλωστε για τέτοιες καταστάσεις) και το κατέγραψε.Ο κύριος λοιπόν αυτός σε ένα παραλήρημα επιτίθεται στη διοίκηση, τους παίχτες μας και αναφέρει το γηπεδικό, ακόμα και τις εκλογές στην προσπάθειά του να μας προσβάλλει.
Όσο για το ότι χρησιμοποιούσαμε τα δίχτυα....Δεν γνωρίζαμε ότι σε ένα γήπεδο που μας παραχωρήθηκε νόμιμα έπρεπε να βάζει κάθε ομάδα τα δικά της δίχτυα για να αγωνιστεί!! Επίσης τους λόγους που μας οδήγησαν να αλλάξουμε έδρα τους γνωρίζει και σαφώς δεν ήταν να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του στο ξερό, καθώς την κερδίσαμε στην έδρα της στον πρώτο γύρο. Απλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε χρήση άλλο του γηπέδου όταν σε κάθε προπόνηση μας άνοιγε τυχαία το αυτόματο πότισμα, οι διακόπτες των προβολέων ήταν κλειδωμένοι σε έναν αγώνα έλειπε η πόρτα του γηπέδου και άλλα πολλά ευτράπελα..
Τέλος στα 3 χρόνια της νέας διοίκησης έχουμε φιλοξενήσει πολλές ομάδες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχουμε φτάσει 2 φορές στον ημιτελικό του κυπέλλου και έχουμε ανέβει 2 κατηγορίες χωρίς ποτέ να έχουμε πρόβλημα με κανέναν αντίπαλο. Όσο κι αν ενοχλεί λοιπόν αυτό όσους βρίσκονται σε παρακμή καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε δημοσίως....


Εκ του ΔΣ της ΑΕ Καθενών