Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ – ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Είμαστε πολύ κοντά στην έναρξη λειτουργίας
της Βιβλιοθήκης του Γυμνασίου Λίμνης»
δηλώνει ο Συμεών Κεδίκογλου

Ο βουλευτής, μετά από ενεργειές του και σε συνεργασία και με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Δρεμέτσικα, είναι σε θέση να δηλώνει ότι δρομολογείται η λύση για να λειτουργήσει η βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Λίμνης.
Ο κ. Κεδίκογλου, μόλις ενημερώθηκε για το θέμα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τους διευθυντές γυμνασίου και λυκείου Λίμνης, απευθύνθηκε στο.....
 Υπουργείο Παιδείας καταθέτοντας διαδοχικά αναφορά και ερώτηση προς την Υπουργό. Το υπουργείο ενημέρωσε τον βουλευτή ότι με εγκύκλιο που είχε αποστείλει τον Οκτώβριο του 2010 είχε αναστείλει την πλήρωση κενών θέσεων ως υπευθύνων σχολικών βιβλιοθηκών.
Στη συνέχεια και κατόπιν αυτών των δεδομένων, ο βουλευτής ήρθε σε συνεννόηση με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δρεμέτσικα, που κατανόησε ευθύς το θέμα, και προσανατολίζονται τώρα σε μία εκ των ενόντων λύση λειτουργίας της βιβλιοθήκης από το προσωπικό των καθηγητών.
Ο βουλευτής είναι αισιόδοξος ότι θα οδηγήσει το θέμα στη λύση του: «Η βιβλιοθήκη είναι ένα έργο που κόστισε 250.000 ευρώ και το «χρωστάμε» στους μαθητές της Λίμνης αλλά και σε όλους τους πολίτες της περιοχής, αφού πρόκειται για βιβλιοθήκη ανοικτή στο κοινό.»