Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η Παναχαϊκή είχε το «τρίποντο», οι Σέρρες «χτύπησαν» στο 94'

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στην Αγυιά μεταξύ της Παναχαϊκής και του Πανσερραϊκού για την 15η αγωνιστική της Football League. Συγκλονιστικό το φινάλε της αναμέτρησης με τους Πατρινούς να προηγούνται κόντρα στη ροή του αγώνα χάρη σε γκολ του Ουαταρά στο 84' και τα «λιοντάρια να «κλέβουν» τον βαθμό στο 90+4' με κεφαλιά του Στεφανίδη.

Μέτριο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με την....
Παναχαϊκή να έχει τον έλεγχο και ορισμένες καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ. Αλλαγή σκηνικού στην επανάληψη με τον Πανσερραϊκό να είναι πιο επιθετικός και να δικαιούται πρώτος το γκολ.

Τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, αλλά έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν να μαζέψουν τη διαφορά τους από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Αήττητη για πέντε σερί ματς παρέμειναν οι «κοκκινόμαυροι», τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς ήττα για τους Σερραίους με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο τους.

Παναχαϊκή: Πουρής, Κωνσταντινίδης, Κοιλιάρας (65' λ.τ. Κοκκίνης), Θεοδωρέλης, Λαμπρόπουλος, Φούφουλας, Άντονι, Σκαρτσίλας (57' Ουαταρά), Ντίνας, Ουρτάδο (77' Μπία), Φουρτάδο.

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Ανάκογλου (79' Παρασκευαΐδης), Στεφανίδης, Κιάσσος, Μιλενίλοβιτς, Τάντις, Παντελιάδης, Δ. Τριανταφύλλου (86'Γκούρτσας), Κ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (68' Βουτσιάς).

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο (18/2)
Παναχαϊκή - Πανσερραϊκός 1-1
(84' Ουαταρά - 94' Στεφανίδης)

Κυριακή (19/2)
Βύζας Μεγάρων - Ηρακλής Ψαχνών (15:00)
Πλατανιάς - Αναγέννηση Γιαννιτσών (14:00)
Βέροια - Φωκικός (15:00)
Καλλιθέα - Εθνικός Αστέρας (15:00)
ΑΕΛ - Θρασύβουλος (15:00)

Δευτέρα (20/2)
Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας (17:00, ΟΤΕ ΤV)
Πανθρακικός - Αναγέννηση Επανομής (19:00, OTE TV)

* Ο αγώνας ΑΕΛ Καλλονής-Διαγόρας δεν θα διεξαχθει σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ Διαγόρας.