Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΜΩΣΗ
κ.  ΚΛΕΑΡΧΟ  ΠΕΡΓΑΝΤΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥΣ  1     35100     ΛΑΜΙΑ

Κ.  ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΧΑΙΝΑ  93      34100     ΧΑΛΚΙΔΑ
    ΑΠ 2854/15.2.2012
    Με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τις έντονες χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών στην Β. Εύβοια, που μεταξύ των άλλων, δημιούργησαν αξεπέραστο πρόβλημα στο ήδη άθλιο οδικό δίκτυο που συνδέει την περιοχή με την Χαλκίδα και ....
την Αθήνα, με αποτέλεσμα οι μεταφορές των κατοίκων, των εμπορευμάτων και των πρώτων υλών από και προς την περιοχή να καταστούν ανύπαρκτες.
    Βασικοί τομείς όπως η υγεία, η εργασία, η σίτιση των κατοίκων και των ζώων, και εν γένει η διαβίωση, κάθε φορά που εμφανίζονται παρόμοια καιρικά φαινόμενα επηρεάζονται πολύ αρνητικά.
    Μια εφικτή λύση για άμεση και αποτελεσματική άμβλυνση του προβλήματος, θα είναι η άμεση ναύλωση ειδικής πλατφόρμας από την Αρκίτσα στα Λ. Αιδηψού, σε κάθε επείγουσα περίπτωση. Με τον τρόπο αυτό θα διευκολυνθεί η μεταφορά  πολιτών και εμπορευμάτων από και προς την περιοχή.    
    Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας, για να επιλυθεί ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί τους πολίτες του νομού μας. Είμαστε στην διάθεσή σας, για κάθε εποικοδομητική συνεργασία. 
Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση,
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΣΙΜΩΣΗΣ