Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

Στο ίδιο έργο θεατές

ΑΠΟ: apkodrosias.gr
 Ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας που αργήσαμε από την στήλη αυτή να τους ενημερώσουμε, αλλά αν θα γράφαμε αμέσως μετά το παιχνίδι θα γράφαμε εν βρασμό ψυχής και ίσως αδικούσαμε την ομάδα μας, την αντίπαλη ομάδα και τους διαιτητές.  
 Για ακόμα μία ....

φορά ιστορία επαναλαμβάνεται.
Η ομάδα μας πολύ καλύτερη από αυτή την του Αγίου Νικολάου δεν κατάφερε και φέτος να την νικήσει σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και μοιραία απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχο ακόμα το πρωτάθλημα.
Σήμερα δεν θα αναφερθούμε σε φάσεις, λεπτομέρειες και ανάλυση του αγώνα, αλλά θα δούμε σφαιρικά το παιχνίδι και που αυτό κρίθηκε.
Σε όλο το πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 44' η ομάδα μας είχε τα ηνία του αγώνα έπαιζε και σε αυτό το παιχνίδι το πολύ καλό ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει τελευταία και χαίρετε να το βλέπει ο θεατής αλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ αν και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες.
Ο επόπτης όμως κύριος Στρουμπούλης πάντα κατά την γνώμη μας και την γνώμη όλων των θεατών που ήταν στην ίδια ευθεία άφησε ένα καταφανέστατο οφσάιντ και η ομάδα του Αγίου Νικολάου προηγήθηκε στο σκορ με μηδέν ευκαιρίες.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον εκνευρισμό της ομάδας και αυτό φάνηκε καθαρά στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο εκνευρισμός είχε επηρεάσει πού την ομάδα και αμέσως μετά από μια κλασική χαμένη ευκαιρία στο 45' δεχθήκαμε γκολ στο 46' και εκεί τελείωσε για εμάς το παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε και πάλι κλασικές ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι και γενικά παίξαμε πάλι καλό ποδόσφαιρο χωρίς να μας θέλει και λίγο η τύχη.
Δεν θα αναφερθούμε στο διαιτητικό τρίο, θα αφήσουμε να τους κρίνει ο φίλαθλος κόσμος.
Συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά στην ομάδα μας.