Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ
  • ΧΑΛΚΙΔΑ
Η έκτη διάλεξη για φέτος, στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, για το  τμήμα της Χαλκίδος θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της οδούΜεσσαπίων 10 (κτίριο της οικογενείας Πνευματικού όπου μέχρι πέρυσι στεγάζονταν τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως), με ....
ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Χολέβα, Πολιτικό Επιστήμονα, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ».
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.
  • ΜΑΝΤΟΥΔΙ
Η μηνιαία διάλεξη στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, για το  τμήμα του Μαντουδίου θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου, με ομιλητή τον  Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη – Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: «Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ»
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.
  • ΙΣΤΙΑΙΑ
Η μηνιαία διάλεξη στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, για το  τμήμα της Ιστιαίας θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας, με ομιλήτριες την  κ. Μαρία Κουλούρη,Λογοθεραπεύτρια καί Σύμβουλος Ψυχικῆς Ὑγείας και την κ. Ἀγγελική Βασιλειάδη, Λογοθεραπεύτρια, οιοποίες θα εισηγηθούν το θέμα: «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΩΣ ΤΑ ΕΞΙ ΕΤΗ».
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει η κ. Δήμητρα Ζιώγα, Ειδική Παιδαγωγός.