Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Επιμελητήριο Ευβοίας

 Εσπερίδα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Εύβοιας


To Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα: Εξωστρέφεια και Προώθηση των Προϊόντων και των Υπηρεσιών της Εύβοιας στην αγορά της....
Ρωσίας. Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 20 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17.00 στο Μέγαρο του Επιμελητηρίου ( Ελ. Βενιζέλου 12, 2ος όροφος).

Σκοπός θα είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου της Ευβοίας σχετικά με τις δυνατότητες προώθησης οικονομικών - εμπορικών συνεργασιών με ρωσικά οικονομικά και επιχειρηματικά φόρουμ.

Ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι οι:
Αριστοτέλης Καρβέλλας (Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγωγέων Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών Ευρώπης), Ιωάννης Τζεν (Γενικός Γραμματέας του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου), Ιωάννης Μάρκος (Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών), Valery Nikolaev (Οικονομικός και Εμπορικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα).
Οι θεματικές των εισηγήσεων θα είναι:
Ρώσικη Αγορά, Εξέταση δυνατοτήτων Προώθησης Ευβοϊκών Προϊόντων, Δομικών Υλικών, Τουριστικών Συνεργασιών, Προώθησης Επενδυτικών Πρωτοβουλιών κυρίως στο Χώρο των Ακινήτων και Χερσαίων Εκτάσεων προς Αξιοποίηση. Τρόποι Διείσδυσης Ελληνικών Προϊόντων στη Ρώσικη Αγορά. Ιδιαιτερότητες Ρωσικής Αγοράς. Προοπτικές, Κανάλια Εισαγωγών. Βασικά Βήματα των Εξαγωγών και υγιής Ανταγωνισμός.