Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΣΚΟΥΤΗ;

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΣΚΟΥΤΗ, ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ; 
 
19-12-2011
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 
Διευκρινήσεις κι εξηγήσεις για δηλώσεις του, που έγιναν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και αφορούσαν κάποιους Ευβοείς διαιτητές, έδωσε ο Πρόεδρος της ομάδας της ΑΕ Προποντίς Μπάμπης Κουσκούτης, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΣ Ευβοίας.

Ο κ. Κουσκούτης δήλωσε ότι σέβεται τα αρμόδια όργανα του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου (ΕΠΣΕ, Επιτροπή Διαιτησίας και ...Σύνδεσμο Διαιτητών), όπως και τα πρόσωπα που υπηρετούν αυτά και διευκρίνησε ότι οι όποιες αναφορές εκ μέρους του σε διαιτητές του Συνδέσμου Ευβοίας δεν είχαν σε καμιά περίπτωση πρόθεση να μειωθεί η προσωπικότητα αυτών. Δέχθηκε ότι έγιναν οι δηλώσεις σε στιγμή εντάσεως και τις χαρακτήρισε ατυχείς, ενώ κάποιες άλλες επισημάνσεις που έκανε αφορούσαν παλαιότερες ποδοσφαιρικές περιόδους και πρόσωπα που δεν είναι πλέον σε κανένα όργανο.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Προποντίδας έδωσε διευκρινήσεις για δήλωσή του σχετικά με την αγορά των στολών των Ευβοέων διαιτητών, τονίζοντας ότι όσα ανέφερε δεν είχαν σε καμιά περίπτωση χαρακτήρα καταγγελίας σε βάρος προσώπων, όπως επιχείρησαν κάποιοι να κατασκευάσουν με επιλεκτικό ηχογραφημένο υλικό.

Τέλος, ο Μπ. Κουσκούτης αναφέρθηκε και σε δήλωση που είχε κάνει για τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ευβοίας Λευτέρη Φανό, λέγοντας ότι τιμά τον ίδιο και το ρόλο που εκτελεί για το ποδόσφαιρο.