Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΡΕΤΣΑ ΜΑΤΙΝΑ

  Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1980 που ιδρύθηκε το σωματείο του Α.Ο.ΚΡΙΕΖΩΝ δεν ήταν καν ο κ. Θωμάς! Καλό θα ήταν λοιπόν να ανατρέξετε στις ευχαριστήριες ανακοινώσεις του ....
σωματείου μας προς τον δήμαρχο κ. Θωμά και να μην προσπαθείτε να καλλιεργήσετε αρνητικό κλίμα ανάμεσα στον Α.Ο.ΚΡΙΕΖΩΝ και στο δήμο εάν θέλετε να συγκαταλέγεστε στους δημοσιογράφους εκείνους που διασταυρώνουν την όποια είδηση ή πληροφορία!
Οι νοήμων αναγνώστες σας θα καταλάβουν και θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους! Θα πρέπει επιτέλους να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι προκειμένου να έχουμε αναγνώστες να χρησιμοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις! Σας προκαλώ λοιπόν και περιμένω να ανακαλέσετε τα όσα ανακοινώσατε περί αναφοράς μου στον ΣΠΟΡ FM ότι ο δήμαρχος κ. Θωμάς δεν έκανε τίποτα για την ομάδα των ΚΡΙΕΖΩΝ! Εάν θέλετε θα σας αποστείλλω και το ηχογραφημένο της συνέντευξης για να μάθετε επιτέλους πως γίνεται το σωστό ρεπορτάζ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ: ΚΥΡΙΑ ΡΕΤΣΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΨΗΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΑΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΕΙΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ, ΕΝΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ;
ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ!!!
ΚΥΡΙΑ ΡΕΤΣΑ, ΣΩΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΙΕΖΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.
ΚΥΡΙΑ ΡΕΤΣΑ, ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΡΙΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ν΄ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.