Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ"


Αποτελεί πλέον οδυνηρή πραγματικότητα η ζοφερή οικονομική κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά χιλιάδες Ελλήνων. Μία πραγματικότητα πού έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση και στην απώλεια τής πλέον στοιχειώδους ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Αυτό όμως δεν ...δίνει το δικαίωμα σε κανένα και ειδικά σ' εκείνους ,πού πριν 70 περίπου χρόνια ήρθαν με την χειρότερή μορφή κατακτητή να ερημώσουν τα πάντα, να λοιδορούν και να απαξιώνουν τον περήφανο λαό μας, αυτόν που τούς εκπολίτισε και τούς εκ βαρβάρισε!
Ήρθε συνεπώς η ώρα να κάνουμε τον δικό μας "πόλεμο"μέσω μιας συντονισμένης πανελλήνιας πανστρατιάς, γιατί θεωρώ ότι οι μεμονωμένες δεν επιφέρουν αποτέλεσμα, με μπροστάρηδες τις Ενώσεις Καταναλωτών τούς Δήμους κλπ για ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ των γερμανικών προϊόντων.
Θυμηθείτε ότι πριν μερικά χρόνια αντίστοιχο μποϊκοτάζ στα ολλανδικά προϊόντα, είχε στοιχίσει στην ολλανδική κυβέρνηση απώλειες αρκετών εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα να αλλάξουν άρδην τις ανθελληνικές τους θέσεις!
Εμπρός λοιπόν να δώσουμε στον κάθε κ. Σοϊμπλε την απάντηση που του αρμόζει γιατί πολλές φορές η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!
 
                                                                       Κων/νος Ι.Ρουσόπουλος
                                                                    Αντιδήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων