Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης
Πολτισμου & Περιβάλλοντος Χαλκίδας
(Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«2η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ»
Στα πλαίσια των περιβαλλοντολογικών του δράσεων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), συμμετείχε ενεργά στην ...
πρωτοβουλία του «1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ν. Αρτάκης», για την πραγματοποίηση της «2ης ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ», που έγινε την Κυριακή 1η Απριλίου 2012 στην πόλη της Αρτάκης, με τη συνδρομή και της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας της Λέσχης Ευρίπου 4Χ4.
Οι καλές καιρικές συνθήκες και η ...μεγάλη συμμετοχή με 250 και πλέον παιδιά – ποδηλάτες αλλά και από άλλες ηλικίες, συνετέλεσαν στη επιτυχία της διοργάνωσης με κυρίαρχο το σύνθημα «Στην πόλη μου μετακινούμαι με ποδήλατο. Εσύ;;;;;», με σκοπό το ποδήλατο να γίνει τρόπος ζωής για την μετακίνηση μας στην πόλη καθώς και ως ο καλύτερος τρόπος άθλησης και με στόχο την αλλαγή της εικόνας της πόλεων μας, με λιγότερα αυτοκίνητα
Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν στις 10:30, από το Ζέφυρο και μέσω του παραλιακού δρόμου, κατέληξαν στο αλσύλλιο των Κυζικείων. Εκεί ανέλαβαν δράση οι Ναυτοπρόσκοποι με παιχνίδια των προσκόπων, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και πολλές άλλες δράσεις που ικανοποίησαν όλους τους συμμετέχοντες, με διάχυτο το παιδικό χαμόγελο, τη χαρά και τη διασκέδαση.
Επιπλέον υπενθυμίζουμε ότι για όσους συμμετείχαν, υπήρχε μια ενδεικτική συμμετοχή του 1 ευρώ και όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν για αγορά τροφίμων για το Γηροκομείο Χαλκίδας.