Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μέτωπο της ¨συγκυβέρνησης¨ εναντίον¨ Θωμά!!!

Έτσι μπράβο. 
Τώρα αποκτά σάρκα και οστά η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα  στο Δήμο Κύμης -Αλιβερίου. Συμφωνούν και ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του Θωμά και γενικότερα της Δημοτικής Αρχής!!!
Κανείς όμως δεν θίγει τα όσα κάνουν τα....

κόμματά τους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα οποία τυχαίνει και να συγκυβερνούν.Είναι καλό να ασκεί κανείς αντιπολίτευση, αλλά όχι με εμπάθεια και με στόχο να μηδενίσει την προσπάθεια και ότι καλό κάνει μια Δημοτική Αρχή.
Οι κύριοι Μπενάκης, Σιαγιάννης και Κούκης είναι αντιπολίτευση στο Δήμο αλλά θα πρέπει να μας πούνε αν έχει γίνει και κάτι καλό σ΄ αυτόν τον Δήμο και να μας πούνε και σε τι κατάσταση παρέλαβε ο Θωμάς τον Δήμο.
Κύριοι, για την ταμπακέρα δεν λέτε τίποτα και είναι λογικό αφού δεν σας εξυπηρετεί η αλήθεια.
Η προσπάθειά σας είναι να μην προχωρά τίποτα στο Δήμο και η Δημοτική Αρχή να μην κάνει τίποτα άλλο από το να απαντά στις καθημερινές ανακοινώσεις και καταγγελίες του κυρίου Σιαγιάννη μέσα από το διαδίκτυο!!!
Κύριοι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει όργανα. Αν παρανομεί η Δημοτική Αρχή ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Τα υπόλοιπα είναι για τοπική κατανάλωση και για λάσπη.
Προσωπικά βλέπω να έρχεται ¨ΕΝΩΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ¨ ενάντια στο ψηφοδέλτιο Θωμά!!!
Πάντως αυτό δεν είναι κακό και θα είναι και ο καθρέπτης της ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Κύριοι, καλή συνέχεια στην νέα σας προσπάθεια.