Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Στην κρίση του λαού!!

Κύριε Μπενάκη, κύριε Κούκη, κ. Σιαγιάννη η κάθε Δημοτική Αρχή και η κάθε αντιπολίτευση θα κριθεί από τον λαό όταν έρθει η ώρα. Γνωρίζουν όλοι πως η αντιπολίτευση πρέπει να ελέγχει και να κρίνει την Δημοτική Αρχή, αλλά και να βοηθά με προτάσεις και παρεμβάσεις, ωστε να βγεί κάτι καλό για τον τόπο.
Σε καμμία περίπτωση η ¨ενωμένη αντιπολίτευση¨ δεν είναι κάτι καθαρό και κάτι που οδηγεί σε καλό τον τόπο. Τι σχέση μπορεί να έχει η παράταξη του κ. Κούκη με αυτές των κυρίων Σιαγιάννη και Μπενάκη;
Τι σχέση μπορεί να έχει η παράταξη του κ. Μπενάκη με.....
αυτή του κ. Σιαγιάννη;
Να θυμηθούμε και πάλι το τι έλεγε η μία παράταξη για την άλλη;;
Βοηθάει αυτό σε κάτι;
Ας μην νομίζουν πως οι Δημότες δεν ξέρουν το τι συμβαίνει. Εγώ θα πρότεινα οι 3 παρατάξεις ν΄αποκτήσουν από τώρα ένα κοινό πρόγραμμα και ν΄ ανακοινώσουν από τώρα πως θα πορευθούν μαζί και χέρι χέρι, ενάντια στον Θωμά και την παράταξή του. Να είναι δηλαδή μια ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ¨ όπως ακριβώς και η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
Κύριοι, κάποια στιγμή θα πρέπει να απαντήσετε και σε όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν ειπωθεί και μιλούν για ένα σάπιο σύστημα που λειτουργούσε και το οπίο ¨χάλασε¨ η Δημοτική Αρχή.
Γιατί κάνετε πως δεν ακούτε;