Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Δεν έκανα κωλοτούμπα..

Φτάνει κύριοι. Μέχρι εδώ η ανοχή.
Δεν έκανα καμία κωλοτούμπα ούτε για την ΕΡΕΤΡΙΑ ούτε για τον ΛΗΛΑ.
Έγραφα από την αρχή του πρωταθλήματος την άποψή μου και για τις δύο ομάδες και δικαιώθηκα στο 100%.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ ήταν ομάδα μέχρι που έφτασε την διαφορά στους 11 βαθμούς.
Εκεί όλα στράβωσαν και στην ομάδα κάποιοι ξέφυγαν. Πίστεψαν πως η συνέχεια θα ήταν εύκολη και πως η μαγκιά κάποιων έφτανε για να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα.
Δεν άντεχαν την αλήθεια και επειδή δεν έχουν καλή σχέση με την συγνώμη, επέλεξαν την μαγκιά και πίστεψαν πως μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους.
Δεν έκρυψα ποτέ την εκτίμησή μου στον κύριο Δημήτρη Βαλκάνου....
και όλοι ξέρουν πως ανήκω σ΄ αυτούς που τον πιστεύουν. Δεν μπορούσα όμως να μην γράφω την αλήθεια. Τα έγραψα πριν από πολύ καιρό και είχα δίκιο. Ο κύριος Βαλκάνος είναι καλό παιδί και καλός προπονητής. Απευθύνομαι σ΄ αυτόν γιατί είναι αυτός υπεύθυνος για τ΄ αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο.
Για τον ΛΗΛΑ είπαμε δεν γράφουμε και κρατάμε τον λόγο μας. Αυτοί που ανέβηκαν σε καλάμι να ξέρουν πως πρέπει να κατέβουν γρήγορα.
Φίλες και φίλοι εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε. 
Είχαμε γράψει πως η Ερέτρια έχει μια προϊστορία και ξέρουμε ποιοι έβαζαν το χεράκι τους ώστε η ομάδα να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό.
Αν οι κύριοι της ΕΡΕΤΡΙΑΣ θέλουν να δούνε το έργο σε επανάληψη, ας συνεχίσουν με την ίδια τακτική και πρακτική.
Είχαμε γράψει τα προβλήματα του ΛΗΛΑ και τα υπέρ του. Έχει καλό προπονητή, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά διοικητικά μπάζει από παντού. Κάτι πήγε να κάνει, αλλά για κάποιους λόγους το σύστημα που διαιρεί το βασιλικό, κατάφερε να αφομοιώσει τον κύριο Ελευθεριάδη και όλοι μαζί να ρίχνουν λάσπη.
Εμείς δεν σκύβουμε το κεφάλι και δεν κάνουμε κωλοτούμπες.
Συνεχίζουμε και σ΄ όποιον αρέσει.