Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα και καλό μήνα.
Ευχόμαστε σήμερα να είναι μια καλύτερη μέρα από την χθεσινή, γιατί χθες η  REGIONS' CUP 2018-2019 δεν στάθηκε στο ύψος της. Δεν θα γράψουμε πολλά. Ορθά και κοφτά δύο λογάκια και θα επανέλθουμε μετά τις αποφάσεις της ΕΠΣΕ και του προπονητή κ. Θανάση Γουρνά.
Σεβόμαστε την επιτροπή της ΕΠΣΕ αλλά και τον προπονητή κ. Θανάση Γουρνά. Αυτό δεν σημαίνει πως θα κουκουλώσουμε...
το θέμα. Χθες κλήθηκαν 27 ποδοσφαιριστές για φιλικό αγώνα. Η πρόσκληση έγινε επίσημα και αναρτήθηκε στο site της ΕΠΣΕ. Από την ομάδα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ κλήθηκε μόνο ο Ντουμάνης γιατί προφανώς παράγοντες και ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν ήθελαν να καταπονηθούν. Το ίδιο άραγε  δεν θα έπρεπε να ισχύει και για τον ΤΑΜΥΝΑΙΚΟ; Το ίδιο δεν θα έπρεπε για τους ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων;
Κύριε Γουρνά, κύριοι της ΕΠΣΕ, για να μην πάμε στα άκρα, κανείς από τις ομάδες αυτές να μην κληθεί στην ομάδα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές. Αν δεν είστε συμβιβασμένοι, πάρτε αποφάσεις τώρα.
Χθες από τους 27 που κλήθηκαν ζήτημα να εμφανίσθηκαν 10 ποδοσφαιριστές!!!
Κύριοι, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όταν σε καλούν στις Μικτές, είναι σαν να σε καλούν στην Εθνική. Όποιος δεν τιμά αυτή την πρόσκληση, μόνο αν βάλει τα μεγάλα ΜΕΣΑ μπορεί να τον ξανακαλέσουν.
Υπάρχει κανονισμός για όλα αυτά και αν η ΕΠΣΕ και ο νέος πρόεδρός της τον σεβασθούν θα πρέπει να τον εφαρμόσουν. Αν όχι τότε όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες, συγνώμη, αλλά είναι μαλάκες.
Κύριοι, για να δούμε ......