Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Χρίστου Δήμα στο Επιμελητήριο Ευβοίας

Ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 7 Μαρτίου θα επισκεφθεί τη Χαλκίδα ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης της ΝΔ και βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας, συνοδευόμενος από την πολιτική υπεύθυνη Στερεάς Ελλάδας της ΝΔ και βουλευτή Β’ Αθηνών, κα Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και συγκεκριμένα:
Στις 5:30μμ θα συναντηθεί με τις διοικήσεις του Εμπορικού και του Οικονομικού Επιμελητηρίου στα γραφεία του πρώτου (Ελ. Βενιζέλου 12, Χαλκίδα, 3ος όροφος) και στη συνέχεια, στις 6:30μμ θα πραγματοποιήσει ανοικτή ομιλία στο αμφιθέατρο του Εμπορικού ....
Επιμελητηρίου (Ελ. Βενιζέλου 12, Χαλκίδα, ημιώροφος), με θέμα «Οι Προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας την Επόμενη Ημέρα». Μετά την ομιλία του κ. Δήμα θα δοθεί δυνατότητα για σύντομες τοποθετήσεις, προτάσεις και ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.  
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του συνεχούς διαλόγου της Νέας Δημοκρατίας με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, της γενικότερης ενημέρωσης για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και της διαμόρφωσης – εξειδίκευσης του προγράμματος σε επίπεδο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Νομού Ευβοίας.
Ευχαριστούμε θερμά το Επιμελητήριο Ευβοίας για την ανταπόκριση, την οργάνωση και τη φιλοξενία.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας
Πέτρος Δ. Ποδάρας