Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Καλησπέρα στην ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Η ομάδα της ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ έχει τη δική της ιστορία και κανείς δεν θέλει να την υποτιμήσει ή να δημιουργήσει προβλήματα. Απευθύνομαι προσωπικά στον κ. Χνάρη, γιατί απλά πιστεύω πως θα καταλάβει το τι γράφουμε.
Κύριε Χνάρη, εμείς δε ασελγήσαμε πάνω στην ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Άλλοι είναι αυτοί που εδώ και χρόνια το έκαναν κι εσείς τους ξέρετε καλά. Να σας θυμίσω πως η ΑΕΚ έπαιζε μπαράζ στο γήπεδο Προκοπίου...
και σχεδόν κανείς δεν ακολούθησε την ομάδα για να την στηρίξει, αφού ακόμη και το μικρό λεωφορείο, που είχε βάλει η τότε διοίκηση, πήγε άδειο στο Προκόπι.
Κύριε Χνάρη, θα σας θυμίσουμε πως όταν αποχώρισε ο κ. Ελευθεριάδης το καλοκαίρι, βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας πολλοί και, σύμφωνα με τις δικές σας δηλώσεις, τελικά μείνατε 3 άτομα για να παλέψετε για την ΑΕΚ.
Τελικά ποιος ασελγεί, κύριε Χνάρη; Να μην ενοχλεί κανέναν η κριτική. Να σας ενοχλεί η συμπεριφορά αυτών που δηλώνουν πως η ΑΕΚ είναι ομάδα της καρδιάς τους αλλά απουσιάζουν.
Αγαπητέ κύριε Χνάρη, όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του κ. Φεφέκου για τον διαιτητή. Ο κ. Φεφέκος δεν είπε τίποτα για την ομάδα και για το ότι όλοι της γύρισαν την πλάτη.
Καλησπέρα σας.