Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, χθες ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για μας, αφού είχαμε συζητήσεις με ανθρώπους που σήμερα είναι στον ΛΗΛΑ, είτε ως μέλη διοίκησης είτε στο αγωνιστικό κομμάτι.
Δεν βρεθήκαμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και την ίδια ώρα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.
Μιλήσαμε καθαρά και χωρίς να μασάμε τα λόγια μας. 
Είπαμε αλήθειες και καταλήξαμε στο ότι ούτε εμείς ούτε αυτοί θέλουν το κακό του ΛΗΛΑ.
Είναι αλήθεια πως οι διοικούντες δεν γνώριζαν πολλά πράγματα για αν να μην γράψω πως δεν γνώριζαν τίποτα για την δική μας στάση και συμπεριφορά....
απέναντι στην ομάδα.
Τώρα, αυτοί που πρέπει να ξέρουν τα ξέρουν ΟΛΑ.
Θα πρέπει κανείς να μην ξεχνάει πως εδώ και 12 χρόνια είμαστε κάτοικοι Βασιλικού και τα τελευταία χρόνια και Δημότες Βασιλικού.  Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας στο Βασιλικό και κανείς δεν μπορεί να έρχεται και να μας κατηγορεί και να λέει πως θέλουμε το κακό της ομάδας.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε, αυτό να το καταλάβουν ΟΛΟΙ, γιατί την επόμενη φορά η αντίδρασή μας θα είναι επί προσωπικού.
Τα θέματα που είναι ακόμη ανοιχτά και δεν τιμούν κανέναν, δεν έκλεισαν και με την λήξη του πρωταθλήματος θα κλείσουν θέλουμε δεν θέλουμε εμείς ή οι άλλοι.
Η επόμενη Γενική Συνέλευση που θα γίνει, θα επαναφέρει την ηρεμία στον ΛΗΛΑ και ΟΛΟΙ θα αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κύριο Λάμπρου Γιώργο και ποδοσφαιριστές της ομάδας για την όλη στάση που κράτησαν στο θέμα που υπήρχε ανάμεσα σ΄ εμένα και κάποιες κυρίες και κάποιους κυρίους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κύριο Ελευθεριάδη στον οποίο επανέλαβα πως δεν του έχω κρύψει ποτέ τίποτα και πως πάντα θα του μιλάω και για τα θετικά και για τα λάθη.
Επαναλαμβάνω πως στόχος όλων πρέπει να είναι το να γεμίσει με κόσμο το γήπεδο του Βασιλικού, γιατί μόνο τότε θα μιλάμε για ομάδα.
Θα πρέπει όποιοι έχουν αυτή την στιγμή θέση στο ΔΣ δεν θα πρέπει ν΄ αφήνουν μόνη της την ομάδα στις προπονήσεις. Κάποιοι θα πρέπει να είναι εκεί.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.