Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Την καλημέρα μας στον δημοσιογράφο κύριο Αποστόλη Αβερκιάδη, ο οποίος ενοχλήθηκε φαίνεται επειδή γράψαμε την αλήθεια για την συμπεριφορά διοικούντων της ΑΕΚ Χαλκίδας απέναντι στον διαιτητή κύριο Παπαποστόλου και μας τα χώνει. Καλά κάνετε κύριε Αβερκιάδη. Έχετε κάθε δικαίωμα να ρίχνετε λάσπη. Έχετε κάθε δικαίωμα να βάζετε στα υβριστικά σας σχόλια μάτσο με 50ευρα. Θα ήταν λάθος αν βάτε ένα 20ευρω ή ένα 50ευρω. Αυτό θα μας ενοχλούσε. Σε λίγο θα γράψουμε κι άλλα, αφού ακόμη και οι δολοφόνοι έχουν δικαίωμα να ομιλούν.
- Χαμός με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και με το πρόστιμο που δεν πληρώθηκε....
σύμφωνα με την ΕΠΟ, ενώ σύμφωνα με την διοίκηση πληρώθηκε. Εμείς δεν πιστεύουμε την ΕΠΟ και τους δήθεν εξυγιαντές. Εμείς πιστεύουμε τους διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι οποίοι ποτέ δεν είπαν ψέματα!!! Και γι΄ αυτό το θέμα σε λίγο περισσότερα.
- Με τον ΛΗΛΑ πρέπει να σας ενημερώσουμε πως από σήμερα θα συνεχίσουμε να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού το πρόβλημα που δημιουργήθηκε έληξε χθες, μετά από μια συζήτηση που είχαμε με ανθρώπους της ομάδας. Τώρα ξέρουμε και οι μεν και οι δε, το αν είχαμε δίκιο ή άδικα γράφαμε τα όσα γράφαμε.
- Ναι η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ είναι εδώ, αλλά κι εμείς εδώ είμαστε και αυτό το γνωρίζουν καλά αυτοί οι οποίοι είναι μέλη του ΔΣ και δεν κάνουν κωλοτούμπες. Εμείς δεν στηρίζουμε τον κ. Παπακωνσταντίνου ανάλογα με την εποχή και ανάλογα με την περίπτωση. Φίλοι του δεν είμαστε, αλλά χρόνια τώρα είμαστε δίπλα του και στις καλές και στις άσχημες.
- Ματσάρα σήμερα στα Φύλλα όπου ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ θα υποδεχθεί τα ΖΑΡΗΤΡΑ. Είναι βέβαιο πως σήμερα η κερκίδα του γηπέδου θ΄ αποδειχθεί μικρή, αφού θα πάνε πολλοί να παρακολουθήσουν τον αγώνα αυτόν. Οι διαιτητές κύριοι ΠΟΓΚΑΣ, ΤΣΙΦΛΑΚΟΣ και ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ θα δώσουν ρεσιτάλ διαιτησίας και σε καμία περίπτωση δεν θα λάβουν υπ΄ όψιν τους την θέση της κάθε ομάδας. Δικαίωμα έχουν όλες οι ομάδες, ακόμη κι αν είναι στην τελευταία θέση.
Καλό Σαββατοκύριακο.