Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

- Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και στην νέα κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον κύριο Φώτη Κουβέλη ο οποίος ήταν ο μόνος που δέχθηκε να είναι υφιστάμενος του κυρίου Καμμένου.
Εκείνο που μας έχει ενοχλήσει πολύ είναι το ότι ο Τσίπρας δεν βρήκε ένα υπουργείο να βολέψει τον κύριο Παπαχριστόπουλο!!
- Καλημέρα και στους φίλους του ποδοσφαίρου οι οποίοι θα πρέπει ν΄ αντιμετωπίσουν ....
ήρεμα τ΄ αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου. Δεν θα είναι εύκολο το Σαββατοκύριακο για κάποιες ομάδες και σίγουρα από Δευτέρα τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά.
- Πρόεδρε την καλημέρα μας και να ξέρεις πως χαρήκαμε πολύ με τα καλά νέα. Είσαι από τους ανθρώπους του ΕΜΕΙΣ και όχι του ΕΓΩ και έχουμε διαπιστώσει πως οι πλειοψηφία των συνεργατών σου στην ΕΠΣΕ είναι το ίδιο.  Κύριε Παπακωνσταντίνου, να ξέρεις πως υπάρχουν κι αυτοί που σε εκτιμούν, αλλά δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο εύκολα κρατάς δίπλα σου αυτούς που προσπαθούν να σε γκρεμίσουν!!!
- Στο Δήμο Χαλκιδέων κάτι δεν πάει καλά και άρχισαν οι συζητήσεις για τα ψηφοδέλτια που θα διεκδικήσουν τον Δήμο στις εκλογές του 2019. Στα 3 κομμάτια η παράταξη Παγώνη. Άτομα που ήταν στο ψηφοδέλτιο Παγώνη, τώρα θα βρεθούν σε 3 ψηφοδέλτια!!!