Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Καλημέρα κύριε Αβερκιάδη

Κύριε Αβερκιάδη δεν χρειάζεται να μας τα χώνετε με υπονοούμενα. Γράψτε ελεύθερα το όνομά μας, αφού έτσι κι αλλιώς θα σας απαντήσουμε γράφοντας το όνομά σας. 
Εμείς κύριε Αβερκιάδη δεν δηλώνουμε ούτε δημοσιογράφοι, ούτε υπεύθυνοι γραφείου τύπου, ούτε ανταποκριτές, ούτε απεσταλμένοι, ούτε του 50ευρου, ούτε του 20ευρου. Γενικώς δεν δηλώνουμε τίποτα, γιατί δεν το έχουμε ανάγκη. Οι αναγνώστες μας θα κρίνουν αυτά που γράφουμε και ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο.
Πάμε τώρα παρακάτω. Βάζεις στο σχόλιό σου φώτο με ....
χαρτονομίσματα. Κύριε Αβερκιάδη, εσύ ένας άνθρωπος υπεράνω χρημάτων, βάζεις χαρτονομίσματα πέτσινα; Εσύ που την μία θυμώνεις με την ΑΕΚ Χαλκίδας επειδή είχαν άλλον στο γραφείο τύπου και δεν είχαν εσένα; Εσύ που θυμώνεις επειδή στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχαν τον κ. Αναστασιάδη και όχι εσένα και τώρα που έδιωξαν τον Αναστασιάδη των 600 ευρώ και πήραν δύο των 300 ευρώ είναι όλα καλά;
Κύριε Αβερκιάδη, δεν δήλωσα εγώ ξερόλας. Εσύ προσπαθείς να μας κάνεις τρελούς.
Αλήθεια εσύ που δεν είσαι των 20 ή των 50 ευρώ, αλλά είσαι υπεράνω, δεν είδες τίποτα στο Πάρκο του Λαού; Είναι τρελοί και οι διαιτητές και οι κύριοι της ΕΠΣΕ που ήταν στο γήπεδο; Εμείς μπουκάραμε; Αλήθεια κύριε Αβερκιάδη γιατί δεν γράψατε τίποτα από τα πραγματικά γεγονότα που είχαμε στο Ενωσιακό, με την απουσία των ποδοσφαιριστών που είχε καλέσει ο κ. Γουρνάς;
Δεν είδατε και δεν ακούσατε τίποτα; Εμείς δεν ήμασταν εκεί, αλλά γράψαμε τα πάντα και με ονόματα, όπως έκανε και ο κ. Σεφερλής ο οποίος ήταν εκεί και είχε και δηλώσεις των κυρίων Γουρνά και Ρέτσα για τον 96,5. Εσείς γιατί επιλέξατε την σιωπή; Εμείς δεν θα πούμε πως το κάνατε για το 20ευρω ή το 50ευρω, γιατί για να το πάρει κανείς αυτό, στην εποχή της κρίσης, πρέπει και να το αξίζει. Κανένας δεν πληρώνει κάποιον για πλάκα ή επιδή τον βρίσκει όμορφο.
Κύριε Αβερκιάδη, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί σας.
Εμείς παρλαπίπες και ξερόλες δεν θα γίνουμε ποτέ, γιατί ποτέ δεν θα γίνουμε υπάλληλοι κανενός παράγοντα, προπονητή ή ποδοσφαιριστή.
Θέλουμε αυτά που γράφουμε, να μην αποδειχθούν μαλακία τις επόμενες μέρες. Ξέρετε καλά εσείς από τέτοια. Ξεχνάτε εύκολα όμως και αυτό δεν σας τιμά.
Αυτά για τις μαλακίες που γράψατε στο fb.
Και τώρα στο αλλιώς.
Απόστολε, δεν έχω τίποτα μαζί σου, αλλά ξέρεις πως εγώ γράφω τα ίδια με αυτά που συζητώ και μαζί σου και με τον οποιονδήποτε άλλον. Δεν λέω άλλα και άλλα γράφω. Αυτή είναι η διαφορά μας.
Απόστολε από 14 χρονών παιδί είμαι στον χώρο. Πέρασαν 46 ολόκληρα χρόνια. Δεν θα μάθω τώρα τι είναι αυτό που έχει ανέβει στα κεραμίδια και κάνει νιάου. Δεν ξέρω να ξεχωρίζω τα γατάκια, από τις γάτες Άγκυρας, γιατί αυτό το έχουν αναλάβει άλλοι.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη. Θα μπορούσα εύκολα να σου απευθύνω χαρακτηρισμούς, αλλά δεν το έχω ανάγκη. 
Αγαπητέ Αποστόλη, κρινόμαστε ΟΛΟΙ, αλλά όχι από τους γνωστούς και φίλους. Κρινόμαστε από τους αναγνώστες μας και από το αν το σχόλιο επιβεβαιωθεί.
Τα υπόλοιπα είναι για να περνάμε ευχάριστα τις ώρες μας.
Στο κάτω κάτω εσύ, κάνεις κι ένα λειτούργημα αφού είσαι και ωραίος και μπορείς να κάνεις και τις άσχημες ωραίες και τις γλάστρες χρήσιμες και άλλα πολλά!! Αυτό είναι χάρισμα και σου βγάζουμε το καπέλο.
Καλημέρα, Αποστόλη και ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.