Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Δικαίωση σε όλα

Μόνο δικαιωμένος πρέπει να αισθάνεται ο κ. Γιώργος Στούπας και για την πορεία του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και για την πορεία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Στα Ψαχνά κάποιοι από την ζήλια τους ή γιατί πίστευαν πως αφού πέτυχε ο κ. Στούπας, γιατί να μην μπορέσουν αυτοί, δεν ήθελαν τον ΗΡΑΚΛΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά στο τοπικό!!! Ακόμη και στο τοπικό όμως δεν μπορεί να είναι....
πρωταγωνιστής.
Στην Χαλκίδα ανέλαβε για να την πάει στην Β΄ Εθνική, αλλά όταν δημιούργησε τις προϋποθέσεις, βρήκε απέναντι τους κυρίους οι οποίοι από την πολύ τους αγάπη, όχι για την ομάδα, αλλά για την καρέκλα του τράβηξαν το χαλί. Αυτοί που από τότε μέχρι σήμερα ανέλαβαν την ΧΑΛΚΊΔΑ την διέσυραν πανελλαδικά και δεν ξέρουμε αν θα την διασύρουν και περισσότερο. Κατηγόρησαν τον κ. Στούπα για πολλά, αλλά αυτοί δεν θα μπορέσουν να περάσουν ούτε από Γενική Συνέλευση και αυτός είναι ο λόγος που δεν την έκαναν ούτε τον Ιούνιο του 2017 όπως ορίζει το καταστατικό της ομάδας.
Φίλες και φίλοι από "Θεοί" που ήθελαν να γίνουν και θα ανέβαζαν την ομάδα στην Β΄ Εθνική,έφτασαν στο σημείο να φοβούνται να πάνε στο γήπεδο και πάνε με προστασία.
Είναι ή δεν είναι δικαίωση όλα αυτά για τον κύριο Γιώργο Στούπα;