Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ρίξτε λάσπη

Απογοητευτήκαμε γενικώς. Δεν μας απογοήτευσαν αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιούν τον ΛΗΛΑ για να βρουν κάποια θέση ως παράγοντες στο Βασιλικό. Αυτούς τους είχαμε καρατσεκάρει και ξέραμε που το πάνε, αφού "πάτησαν" και φίλους τους και γλείφουν τους πάντες για να είναι στο προσκήνιο.
Αυτοί που μας απογοήτευσαν τελευταία είναι νέοι άνθρωποι και νέοι επαγγελματίες οι οποίοι πίστεψαν προφανώς, αυτούς που τους υποσχέθηκαν κάτι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και οι οποίοι οργανώθηκαν "στην βιομηχανία λάσπης" ώστε να μας...
συντρίψουν.
Δεν θα κάνουμε το ίδιο. Εμείς γράφουμε αλήθειες και αυτό δεν μπορούν να το διαψεύσουν.
Αποδείξαμε τα πάντα. Από σήμερα θα βρισκόμαστε απέναντί τους.
Έχουμε να πάμε στο γήπεδο του Βασιλικού από τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής ΛΗΛΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΣ  1 - 0 στις 26 Νοεμβρίου 2018. 
Δεν θα πηγαίναμε και τώρα, γιατί γνωρίζαμε τα πάντα. Αυτός ήταν κι ο λόγος για τον οποίο προσπαθήσαμε και βοηθούσαμε με τον δικό μας τρόπο. 
Ο πρόεδρος κ. Ελευθεριάδης και όχι μόνο αυτός, γνωρίζουν τα πάντα, αλλά δεν αντέδρασαν γιατί περιμένουν, αυτοί οι κύριοι να μαζεύουν χρήματα από το Βασιλικό και να μπορέσουν έτσι να καλύψουν τις υποχρεώσεις τις ομάδας. 
Όλοι μαζί πιθανότατα περιμένουν να βγει η ομάδα εκτός στόχου και έτσι, "να εξαφανισθούν" και οι υποχρεώσεις.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα μιλήσουμε με ονόματα στο τέλος του πρωταθλήματος.
Ότι γράψαμε μέχρι σήμερα έγινε και τίποτα δεν ανακαλούμε.
Θα περιμένουμε μέχρι και αύριο την δημόσια τοποθέτηση της διοίκησης του ΛΗΛΑ κι ας είναι σε βάρος μας. Ας είναι εναντίον μας.
Θα επιλέξουν τώρα αν θέλουν φίλους ή αντιπάλους.