Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Εκεί στην ΕΠΟ, μάλλον δεν έχουν καταλάβει τίποτα. 
Πήρε μια απόφαση η Πειθαρχική τους και απειλεί πως θα αφαιρεί 1 βαθμό από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε κάθε αγώνα από εδώ και στο εξής, επειδή δεν πλήρωσε ένα πρόστιμο 3.351 ευρώ!!!
Σιγά τα λεφτά κύριοι. Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν δίνουν τέτοια δικαιώματα. Πληρώνουν και μάλιστα 'νταγκα - ντάγκα".
Πιστεύω πως έγινε λάθος. Μπορεί να πλήρωσαν σπαστά!!!
Μπορεί να έδωσαν μία φορά 1.000 ευρώ, άλλη φορά 2.000 ευρώ και άλλη φορά 350 ευρώ και από λάθος να μην πλήρωσαν το 1 ευρώ. Εντάξει. Θα το πληρώσουν κι αυτό την....
Δευτέρα και τελείωσε το θέμα.
Βγήκαν στον 96,5 οι κύριοι Καλίτσας και Αποστολίδης και έδωσαν την είδηση.
Κύριε Γιώργο πιστέψατε τους εξυγιαντές της ΕΠΟ και όχι τους διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Κύριε Αποστόλη, εσείς πως το κάνατε αυτό;
Υπάρχει περίπτωση οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην πλήρωσαν ένα πρόστιμο 3.351 ψωροχιλιάδων ευρώ; 
Θα πρέπει να παρθεί νια απόφαση και να βάλουμε πιπέρι στο στόμα των κυρίων Αποστολίδη και Καλίτσα.
Και κάτι ακόμη κύριοι. Αυτά τα χρήματα δεν τα χρωστάει ουσιαστικά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τυπικό είναι το θέμα. Αν δεν έχουν πληρωθεί (εγώ δεν το πιστεύω), η ποινή να ισχύσει και αν αφαιρούν έναν βαθμό από κάθε αγώνα που θα δίνει το μέλος της διοίκησης κύριος Σιγανός, αφού προς τιμή του είχε αναλάβει την ευθύνη με δηλώσεις του στον 96,5  και στον κύριο Βέττα αν δεν κάνω λάθος και είχε πει πως αυτό το πρόστιμο θα το πληρώσει με προσωπικά του χρήματα, αφού ο ίδιος είχε μπουκάρει στο γήπεδο. Θα πάει λοιπόν ο πρόεδρος κύριος Αναγνωστάκης και θα κάνει ένσταση κατά της απόφασης και το θέμα θα κλείσει. Στο κάτω κάτω αυτή η διοίκηση έχει πρόσωπο και στην ΕΠΟ και παντού.
Σταματώ γιατί θα τα πάρει κανείς στα σοβαρά αυτά που γράφω και θα έχουμε κλάματα.