Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Προκήρυξη πρωταθλημάτων

ΑΡΘΡΟ 2ο.: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

Η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών τουρνουά υποδομής από Ενώσεις, σωματεία ή ιδιώτες με τη συνεργασία ή όχι ιδιωτικών εταιρειών και τη συμμετοχή ομάδων της Ε.Π.Σ. Ευβοίας που λαμβάνουν μέρος στα Πρωταθλήματα Υποδομής διαρκούσης της διεξαγωγής αυτών, είναι επιτρεπτή ΜΟΝΟ κατόπιν έγκρισης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Ευβοίας, ύστερα από αίτηση των διοργανωτών, που συνοδεύεται από παράβολα ύψους εκατό (150,00) ευρώ για κάθε τμήμα ομάδας ανά κατηγορία ξεχωριστά. Η συμμετοχή ποδοσφαιριστών, προπονητών ....

και διαιτητών σε πρωταθλήματα ακαδημιών που οργανώνονται, χωρίς την έγγραφη έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Ευβοίας τιμωρείται κατά τους Κανονισμούς του αθλήματος.
Όλα τα σωματεία της δύναμης της Ε.Π.Σ. Ευβοίας που λειτουργούν τμήματα υποδομών και επιθυμούν να συμμετέχουν και σε ιδιωτικά τουρνουά ή σε «φιλικές» συναντήσεις ιδιωτών ή αθλητικών εταιρειών σε ετήσια βάση, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ, κατόπιν έγκρισης του διοικητικού Συμβουλίου.
Παράβαση της ως άνω υποχρέωσης θα επισύρει για το ΥΠΑΙΤΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ τις κυρώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 26 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, μετά από έγγραφη  κλήση σε απολογία.