Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Κάνουμε ρεπορτάζ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, βρισκόμαστε και πάλι μπροστά σε μια κατάσταση και θα πρέπει να εξηγήσουμε κάποια πράγματα.
Εμείς πριν γράψουμε και πριν πούμε το οτιδήποτε, κάνουμε ρεπορτάζ.
Δένουμε τα στοιχεία και μετά αρχίζουμε το μαρτύριο της σταγόνας.
Από το απόγευμα της Τετάρτης που κάποιοι φόρεσαν τα κουστούμια τους και πήγαν στο γήπεδο των Ψαχνών, εμείς καθίσαμε στο γραφειάκι μας μ΄ ένα χαρτί κι ένα στυλό και μ΄ ένα κινητό στο χέρι και πάντα οπλισμένο τον υπολογιστή.
Στ΄ αυτιά μας ακουστικά (δύο παρακαλώ) για ν΄ ακούμε τον 96,5 και ....
τον ΕΥΡΙΠΟ. Εμείς ακούμε τους πάντες και τα πάντα και το λέμε. Δεν κρυβόμαστε και δεν είμαστε από αυτούς που λένε πως δεν διαβάζουν το apopsignomi, αλλά η αλήθεια είναι πως μας διαβάζουν με το πρωινό τους, το γεύμα τους, το δείπνο τους και την ώρα που προσπαθούν να έχουν επιδόσεις στο .....!!!!
Που να βρούμε λεφτά για να ταξιδέψουμε στα Ψαχνά και να πληρώσουμε και τα εισιτήρια.
Βλέπετε εμείς δεν θέλαμε να μπούμε στο γήπεδο με την άδεια της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ή με μια πρόσκληση, από την ώρα που τα έσοδα του  αγώνα ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Δεν είχαμε λεφτά και δεν πήγαμε. Θα μας πείτε πως μπήκαν στο γήπεδο τουλάχιστον 50 - 60 δωρεάν, χωρίς σ΄ αυτούς να υπολογίσουμε ποδοσφαιριστές, συνοδούς, νέα παιδιά κλπ.
Κουστουμάτοι, γνωστοί παράγοντες πέρασαν τζάμπα στο γήπεδο!!!!
Ακούσαμε να λένε στον 96,5 για 600 άτομα ίσως και παραπάνω, αλλά στον ΕΥΡΙΠΟ έλεγαν πως στο γήπεδο υπάρχουν περίπου 1.000 φίλαθλοι ίσως και παραπάνω.
Θέλαμε να διασταυρώσουμε ποιος δεν βλέπει καλά.
Ενημερωθήκαμε από φίλους που ήταν στο γήπεδο και οι οποίοι το ξέρουν πολύ καλά και μας είπανε πως δεν είναι περισσότεροι από 500 φίλαθλοι.
Λίγο αργότερα ενημερωθήκαμε και για τον αριθμό των εισιτηρίων και όλα τα υπόλοιπα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το ρεπορτάζ δεν θα το διαψεύσει κανείς. Είναι ακριβέστατο.
Εμείς όμως έχουμε ερωτήματα. Είναι δυνατόν να κάνει κάποιος εκπτώσεις στην φιλανθρωπία;
Έκπτωση δεν είναι οι δωρεάν προσκλήσεις στις ομάδες;
Αυτοί που είχαν τις προσκλήσεις δεν ήξεραν πως τα έσοδα ήταν για ιερό σκοπό; 
Δεν είχαν 5 ευρώ να δώσουν στην είσοδο;
Εκτός από τις ομάδες και τους διαιτητές, όλοι οι άλλοι έπρεπε να πληρώσουν. Όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ.
Απευθυνόμενοι στον Δήμαρχο κύριο Ψαθά, θα του γράψουμε πως μετράει λάθος τους ανθρώπους. Εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που δεν μπαίνουν μπροστά για ανθρώπους που εκτιμούν. Εμείς δεν αλλάζουμε απόψεις για πλάκα ή ανάλογα με τα συμφέροντά μας.
Εμείς έχουμε την ίδια άποψη που είχαμε εδώ και χρόνια για τον Παπακωνσταντίνου, τον Πίσχινα, τον Ρέτσα, τον Αλαφάκη, τον Παπαδάκη και τους άλλους κυρίους της ΕΠΣΕ, όπως και για τον Στούπα,τον Γκαλούφα, τον Σίδερη και τους άλλους από την πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που θα βγούνε έξω και θα λένε σε παράγοντες και προπονητές πως τώρα που ο Γιώργος είναι πρόεδρος, ότι θέλετε εμείς είμαστε εδώ.
Εμείς δήμαρχε δεν θ΄ αλλάξουμε ποτέ. 
Μας μέτρησες λάθος. Να φανταστείς θέλαμε να σου ζητήσουμε ένα μικρό και αθώο ρουσφέτι και δεν το κάναμε, γιατί αργότερα θα είχες να το λες........
Το τηλεφωνικό μας νούμερο υπάρχει παντού και όποτε θέλεις στην διάθεσή σου, ακόμη κι αν είναι να μας μαλώσεις....!!