Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  16:00

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΕΡΕΤΡΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΦΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ - ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΓΙΑΝΝΗΣ

Θα απολαύσουν γκολ και θέαμα οι φίλαθλοι που θα βρεθούν σήμερα στο Γυμνού και θα είναι πολλοί. Σήμερα δεν έχει αγώνα και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, οπότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν ΓΥΜΝΟΥ.
Μεγάλο βαθμό δυσκολίας έχει αυτός ο αγώνας και πολλοί είναι ....
αυτοί οι οποίοι περιμένουν να πέσουν κορμιά!!! Εμείς έχουμε άλλη άποψη. Δύσκολος ο αγώνας και για τις δύο ομάδες, αλλά οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, θα πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι για να μαλώσουν ή να πολεμήσουν.
Θα παίξουν την μπάλα τους και ο καλύτερος και περισσότερο τυχερός θα κερδίσει.
Αυτοί οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους, θέλουν άλλα πράγματα ή θέλουν να λύσουν τα δικά τους απωθημένα, θα μείνουν στο περιθώριο και δεν θα μπορέσουν να επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, για να ξεφύγουν από τα αθλητικά πλαίσια.
Ο διαιτητής κύριος Φώτης και οι συνεργάτες του Καμπούρης και Χατζηκαμαγιάννης, δεν είναι ούτε άπειροι, ούτε θα διστάσουν να βγάλουν τις κάρτες από το τσεπάκι τους
Προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, θα παίξουν απλά ποδόσφαιρο και δεν θα εξυπηρετήσουν αυτούς που για κάποιους λόγους, θέλουν άλλα πράγματα για να ωφεληθεί η δική τους ομάδα και ελάχιστα τους ενδιαφέρει τι θα γίνει την επομένη ο ΟΛΥΜΠΟΣ ή η ΕΡΕΤΡΙΑ.
Σ΄ αυτόν τον αγώνα δεν θα κριθεί το πρωτάθλημα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ βαθμολογικά είναι αδιάφορος, αλλά και η ΕΡΕΤΡΙΑ χάσει κερδίσει θα έχει ακόμη 8 αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.
Σ΄ αυτόν τον αγώνα παίζουν οι δύο ομάδες και όχι άλλες. Οι άλλες θ΄ αγωνισθούν σε άλλα γήπεδα.