Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

"Βγήκαν μαχαίρια" στη Βόρεια Εύβοια

 07/03/2018    Αθήνα

Αξιότιμα μέλη του Συλλόγου ενοικιαζομένων,αγαπητοί συμπολίτες του δημου Ιστιαίας-Αιδηψού,αξιοσέβαστα μέσα μαζικής ενημέρωσης της βόρειας Ευβοιας,κ Φώτου,
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να αποσαφηνίσω τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του κυρίου Τσελίκα από την κ. Φωτου –πρόεδρο του συλλόγου των εναπομείναντων ξενοδόχων της Αιδηψου.Το ήθος μου,η αξιοπρέπειά μου και ο ρόλος μου ως πρόεδρος του Συλλόγου ενοικιαζομένων αλλά και ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας τουριστικών καταλυμάτων Ευβοιας-Σκύρου και Ανατολικής Στερεας Ελλάδας,και με την παρότρυνση πολλών μελών των οποίων εκπροσωπώ και τους ευχαριστώ δημόσια μεσα από τουτη την επιστολή,δεν μου επιτρέπουν να σωπάσω και να αφήσω τα λεγόμενα της κ Φωτου να χαθούν μέσα στον χρόνο αφήνοντας εστω και έναν άνθρωπο....
με την οποιαδήποτε υπόνοια.
Αντιλαμβάνομαι την δεινή θέση στην οποία βρέθηκε η κ Φωτου και τον πανικό που την περιέβαλλε ,με τα όσα ειπώθηκαν στην ίδια εκπομπή νωρίτερα από εμένα.Μπορώ να κατανοήσω την ανεπάρκειά  της να ανταπεξέλθει στις δυσάρεστες αποκαλύψεις μου για τα δρώμενα στην έκθεση της Σερβίας.Οπως εγώ, έτσι και εσείς αντιλήφθακτε πολύ γρήγορα την ανικανότητά της να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερωτημα του κυριου Τσελίκα,και με περίσσια αδεξιοσύνη κακόβουλου επικριτή,προκειμένου να αποπροσανατολίσει τους ακροατές ,φρόντισε να κατηγορήσει εμένα σε προσωπικό επίπεδο λέγοντας ότι κατασπατάλησα 3,000 ευρω σε 2 ημέρες στην έκθεση της Ναυπάκτου!!
Κ  Φωτου,πέραν του γεγονότος ότι δεν σας αφορά το ποσό των δαπανων ΜΑΣ για την έκθεση-και απορήσαμε για πιο λογο το αναφέρατε-η έκθεση της Ναυπάκτου διήρκησε 4 ημερες-ευκολα το βρισκει κανείς αυτό-. Εμείς ,αναχωροντας απο Τετάρτη παραμείναμε καθόλη την διάρκεια δλδ μεχρι και την Κυριακή ώστε τελικά να αναχωρήσουμε την Δευτέρα για την επιστροφή μας. Συνολικά 5 διανυκτερεύσεις για 3 άτομα,βενζίνη,διόδια ,καράβι,φαγητά …μαντέψτε κ Φωτου! Κάτι λιγότερο από 700 ευρώ όπως μπορεί να σας βεβαιώσει δημόσια και ο κ Χρήστος Φώτου-εκτελούσε χρέη ταμία του συλλόγου μας και ο ίδιος εκταμίευσε το ποσό μετά την προσκόμισση των αποδείξεων ,αλλά και η λογίστρια του συλλόγου μας  κ Βάγια Κίτσα. Εκπλαγήκατε?
Συνεχίζω με τις υπόλοιπες δηλώσεις σας κ Φωτου,όπου ισχυριστήκατε ότι…..ο σύλλογός μας δεν υπάρχει!!! Λυπάμαι που θα σας χαλάσω την ουτοπία σας αλλά υπάρχει και με περισσότερα μέλη από ότι τον διαδεχθηκαμε καθώς πολλοί ξενοδόχοι εισχώρησαν και εγγράφηκαν στον σύλλογο μας μετά τις παραιτήσεις τους από τον σύλλογο ξενοδόχων! Οι έγγραφες παραιτήσεις των μελών σας που έχετε στα χέρια σας θα έπρεπε να σας ανησυχούν, και όχι ο σύλλογος ενοικιαζομένων όπου …αυξάνεται και πληθαίνει.Οσο για την παραίτηση 3 μελών του ΔΣ μας,που εσείς γνωρίζετε καλυτερα από εμάς (!!!!!)μετρηθήκαμε και είμαστε 5 σύν 2 αναπληρωματικά. Ξαναμετρηθήκαμε μήπως δεν ήμαστε καλοί στα μαθηματικά και μαντέψτε κ Φωτου, παλι 5 συν 2 είμαστε!!!
Μήπως η εμπάθεια που τρέφετε για το πρόσωπό μου δεν σας αφήνει την πνευματική διαύγεια και μετράτε λάθος?Μήπως, η ανικανότητά σας να απαντήσετε σε ερωτήματα που αφορούν εσάς, σας στρέφει να εξαπολύσετε ψεύδη και ανυπόστατες κατηγορίες προς το πρόσωπό μου ελπίζοντας έτσι να….ξεφύγετε? Μήπως η έλλειψη επιχειρημάτων για όσα ερωτηθήκατε από τον κ Τσελίκα σας ώθησε να προσπαθήσετε να μπερδέψετε τον κόσμο με ψευδης αναφορές εκτός τόπου και χρόνου αναφερόμενη σε εμένα?
Πείτε μας λίγο,πόσο πιο αποτρόπαιο και αηδιαστικό και υβριστικό θα μπορούσε να γίνει ένα φυλλάδιο που μόνο να δυσφημίσει καταφερε την περιοχή μας και εσείς το διαμοιρασατε σε 1000 χέρια?Και αντι να έχετε την στοιχειώδη ευθυξία να ζητήσετε συγνώμη για το τραγικό σας λάθος,σκεφτήκατε να κατηγορήσετε ψευδώς εμένα,με κατηγορίες από το νοσηρό μυαλό σας,εμπλεκοντας κι άλλα μέλη του συλλόγου μας-τον ταμια μας-,προκειμένου να κερδίσετε έδαφος σε μια ήδη καταδικασμένη αναφορά σας και να παραπλανησετε τους ακροατες.
Οσο για το ραντεβού στην Χαλκίδα,όπου ευθαρσώς παραδεχτήκατε ότι ‘’πρωτα γεμιζετε τα δικά σας ξενοδοχεια και μετα ασχολειστε με τα μέλη σας’’ να σας διαφωτίσω λίγο μήπως και καταλαβετε ότι στις  εκθεσεις διαφημίζουμε την περιοχή μας κ Φωτου και όχι τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα γενικοτερα!!Την περιοχή μας! Αλλά,μιας και αυτοπροσδιορίζεστε ως ‘’ξενοδόχος’’…,για ποιο ξενοδοχείο ΣΑΣ μιλάτε?Ουδέποτε είχατε ξενοδοχείο και δηλώνεστε ως εποχική καμαριέρα με συμβαση εργασίας όπως εσεις η ίδια έχετε παραδεχτεί ενώπιόν μας ,όταν γινονταν επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους στα ΚΕΚ οπου λαμβανατε μερος!!!
Κ Φωτου,Πόσο απαίδευτος μπορεί να είναι ένας κάτοικος της Αιδηψού,όταν σε τηλεοπτική εκπομπή την οποία εσείς προκαλεσατε,δεν προφέρει καν σωστά το όνομα της πόλης που εκπροσωπεί? Η ΑιδηψόΣ κυρια Φωτου,η ΑιδηψοΣ,και όχι η ΑιδηψΟ.Πάλι διασυρθήκαμε από την ανικανότητά σας!.
Σταματήστε πλεόν τον εξευτελισμό του εαυτού σας κ Φωτου,καθοτι πιαστήκατε αδιάβαστη σε πολλά σημεία,ταπεινώνετε ολόκληρο τον σύλλογο ξενοδοχων με τις ενέργειές σας,απονεκρώνετε την ήδη μηδενισμένη υπόληψή σας,Και με την εμπάθειά σας στο πρόσωπό μου ,κάνετε κακό στον εαυτό σας αλλά πρωτίστως στα μέλη σας και στο ΔΣ σας, όταν με αποκυήματα της φαντασίας σας και μέσα στον πανικό σας προσπαθείτε να σωσετε τον ήδη βαλτωμένο και απαξιωμένο σύλλογο ξενοδοχων. 
.Σήμερα με ενημέρωσαν ότι ψάχνετε μανιωδώς να βρείτε ποια είναι η εξωτερική συνεργάτιδα του συλλόγου μας οπου εμεις πληρωσαμε για να ταξιδεψει και να παραβρεθεί στην έκθεση για λογαριασμό του συλλόγου μας!!. Απειλήσατε κιόλας με άναρθρες κραυγες,ότι όταν την βρείτε ‘’θα δεί τι θα πάθει’’.Αλήθεια κ Φωτου,τι θα πάθει η συνεργάτιδά μας????
Κ Φωτου,ασχοληθέιτε με κάτι άλλο, βρείτε ένα ενδιαφερον να κυλά ο χρόνος σας και μην ασχολείστε με τον σύλλογο ενοικιαζομένων και εμένα που προεδρεύω,Σας εφιστώ την προσοχή…διότι σίγουρα κάποια στιγμή θα κληθείτε να πληρωσετε για τα όσα λέτε…
Η παρουσια σας στον συλλογο ξενοδοχων κ Φωτου,δυσχεραίνει τα μέλη σας αλλά περισσότερο απόλα τραυματίζει την πόλη μας.
Λυπάμαι …για εσάς κ Φωτου.


Ολγα Ε. Βογιατζή
Πρόεδρος ενοικιαζομένων διαμερ. Βορειας Ευβοιας
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τουριστικων καταλυματων Ευβοιας,Σκύρου και ανατολικης Στερεας Ελλάδας.