Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Η απάντησή μου σε μέλη της διοίκησης του ΛΗΛΑ Βασιλικού και σε εξωδιοικητικούς οι οποίοι ρίχνουν καθημερινά λάσπη εναντίον μας, είναι πάντα μία και μοναδική. Να μην ξεχάσουν ποτέ, αυτά που λένε από την ώρα που έκαναν μαϊμού εκλογές μέχρι σήμερα.
Εμείς θα περιμένουμε να αναλάβουν τις ευθύνες όταν θα έρθει η ώρα.
Το πρωτάθλημα θα τελειώσει μετά από 9 αγώνες.
Εμείς από την προηγούμενη αγωνιστική έχουμε δηλώσει πως τους αφήνουμε να απολαύσουν την επιτυχία τους, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πρόβλεψη πως θα πάρουν το πρωτάθλημα με 6 - 7 βαθμούς διαφορά από την Ερέτρια. Μας ζήτησαν ....
καθαρά και με τον τρόπο τους να δηλώσουμε αντίπαλοι, ώστε να έχουν την χαρά να μας κερδίσουν. Επειδή δεν βρήκαν τρόπους ώστε να μας απαγορεύσουν την είσοδο στο γήπεδο, τους λέμε πως στο γήπεδο θα πηγαίνουμε όποτε γουστάρουμε, αλλά δεν θα πάμε σε αγώνα του ΛΗΛΑ όσο αυτοί είναι διοίκηση ή παρατρεχάμενοι της διοίκησης.
Ζητάμε συγνώμη από τον κύριο Ελευθεριάδη, αλλά για μια ακόμη φορά δεν τόλμησε και δεν επέλεξε τον δρόμο που δεν θα τον οδηγούσε και πάλι σε κακό αποτέλεσμα.
Ζητάμε συγνώμη και από τον προπονητή και κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θέλαμε να τους φέρουμε και σε δύσκολη θέση.
Ζητάμε συγνώμη και από κάποιους που πραγματικά αγαπάνε τον ΛΗΛΑ, αλλά όταν έρθει η ώρα θα μάθουν όλοι την αλήθεια.
Δεν ζητάμε συγνώμη από κάποιους που ανέβηκαν στο καλάμι, αλλά θα δούμε τι θα κάνουν όταν πέσουν από αυτό, γιατί θα πέσουν.