Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Φίμωτρο κ Παπακωνσταντινου;

"Μάχες" στην Βόρεια Εύβοια

Κυριε Παπακωνσταντίνου,
Πρωτίστως να αναφερθώ στο γεγονός οτι δεν γνωριζόμαστε.Δεν σας έχουμε δει καμία φορά ειτε στο γραφείο μας στην Βυζαντινων Αυτοκρατόρων,είτε σε κάποια συνέλευση του συλλόγου μας ωστε να ανταλλάξουμε απόψεις,είτε να μας καλέσετε ώστε να μοιραστείτε μαζι μας τους προβληματισμόυς σας!.Βρίσκετε όμως φρόνιμο,ή μηπως σκόπιμο,ή μήπως εξυπνο, να απαντήσετε σε μια ανοιχτή επιστολή μου όπου το μόνο που κάνω είναι να αποσαφηνίζω τα όσα συκοφαντικά ψεύδη εξαπέλυσε η κ Φωτου προς το πρόσωπό μου.Βλέπετε,όπως εσεις ετσι και εγω, έχω....
καθε δικαίωμα να υπερασπιστω τον εαυτό μου δημόσια όπως δημόσια επιχείρησε να με διασύρει η εν λογο κυρια.Και για να γίνω πιο σαφής στην τοποθέτησή μου κύριε Παπακωνσταντίνου,δυστυχώς για κάποιους ανθρώπους που ''με περιμένουν στη γωνία'',ΔΕΝ θα δώσω την χαρά ΠΟΤΕ να με κατηγορήσουν για κατάχρηση χρημάτων! Για οτι δήποτε άλλο ισως να χαμηλώσω τα μάτια αλλά για χρήματα κ Παπακωνσταντίνου ποτέ.Καθαρος ουρανος δεν φοβάται και δεν επιτρέπω σε κανεναν,όποιος και αν είναι αυτος,να με διασυρει για το συγκεκριμένο θεμα.Θεωρώ οτι έγινα κατανοητή.
Αναφέρεστε σε κοκορομαχίες μεταξυ συλλόγων και ομοσπονδιών.Εδω να σας ενημερωσω οτι έχουμε άψογη σχέση με όλους τους συλλο΄γους και φορεις και θεσμους,εκτος βεβαια απο τον έναν και μοναδικο στο είδος του, συλλογο ξενοδοχων Αιδηψου και αυτό απο την στιγμη που η κ Φωτου αυτοχρίστικε προεδρος.Με ολα τα προηγούμενα προεδρεία,διατηρουσαμε επισης άψογες σχέσεις και συνεργασια.Οι λόγοι παρατίθονται στην ανοιχτη επιστολή.
Στην αναφορά σας για τις εξευτελιστικές τιμές ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων,να σας ενημερώσω το εξης.Το καλοκαίρι του 2016,όπου ήμασταν και ''φρεσκο προεδρείο'' και όταν αντιληφθήκαμε τις τιμές οι οποιες πληροφοριακά να σας αναφερω οτι 13 ευρω το ΄ατομο είναι καλά,σκεφτείτε ότι δινονται 2κλινα δωμάτια πρός 6 ευρω το άτομο με πρωινο,επισκεφτηκαμε πόρτα πόρτα τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες και η απάντηση που πήραμε? ''Πληρώστε μας εσείς την εφορια,το ρεύμα,τα δάνειά μας και τον ένφια και εμεις θα αλλάξουμε τις τιμές''!! Οπως επίσης ''Δεν θα μας κάνετε εσείς κουμάντο στις δικες μας επιχειρησεις''.Αυτες ήταν οι απανήσεις που πήραμε κυριε Παπακωνσταντινου.
Οσο για το...δαχτυλίδι.Τι λέτε κυριε Παπακωνσταντινου?Για ποιό δαχτυλίδι μιλάτε όταν πήραμε μια Ομοσπονδία ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ,κατακρεουργημένη,αποδεκατισμένη όπου ποτέ στην 20χρονη πορεία της δεν είχε βγεί απο την Αιδηψό!!! Σκασίλα μου οι τίτλοι και τα δαχτυλίδια,πρώτη φορά στην ζωή μου κλήθηκα να απολογηθώ-ως νέα πρόεδρος της Ομοσπονδίας-σε ορκωτό λογιστή οπου ακόμη δεν εχει βγάλει άκρη!!Αυτα δεν τα γνωρίζετε κυριε Παπακωνσταντίνου αλλά ποτέ δεν ήρθατε και να ενημερωθείτε.
Μιλάτε για ομόνοια,συνέργεια,ενημερωση,διαφήμιση και εξωστρεφεια. Την ομόνοια την έχουμε-τα χαχανίσματα που αναφέρετε με θεσμους κ φορεις υποδεικνύουν ομόνοια.Η συνέργεια έρχεται μέσα απτην ομόνοια.Η ενημέρωση?Πότε κατά το παρελθόν κυριε Παπακωνσταντίνου λαμβάνατε ενημερωτικά μέιλ απο τον σύλλογο και την ομοσπονδία μας?Θα σας απαντήσω εγω,διότι οπως εσεις ετσι κι εγω είμαι μέλος χρόνων και στους δυο φορείς.Ποτέ.Ποτέ δεν ενημερωνόμασταν για τις νέες νομοθεσίες,ποτέ δεν είχαν ξεπορτίσει οι φορείς μας απο την Αιδηψό,ποτέ δεν λάβαμε ένα,ένα ενημερωτικό μέιλ που να αφορά τα δρώμενα και τις δράσεις των φορέων μας!!! Ριξτε όμως τωρα μία ματιά στα μέιλ σας και απαντήστε μου σε αριθμό πόσα έχετε λάβει απο τον Μάρτιο του 2016!!
Η Ναυπακτος κυριε Παπακωνσταντινου,ήταν η πρώτη μας έξοδος σαν νεο προεδρείο.Δεν σας άρεσε?Λυπούμαστε.Δεν θα ξαναπάμε.Τα χαχανίσματα....Θα σας δυσαρεστήσω ίσως με την απάντηση μου για τα χαχανίσματα,αλλά όταν αναλάβαμε κυριε Παπακωνσταντίνου,δώσαμε μεταξυ μας μία υπόσχεση η οποία μεχρι στιγμης μας έχει βγεί σε καλο.Θα τα έχουμε καλά με όλους,ηταν η υποσχεση.Με πρασσινους,μπλέ,κοκκινους,με δημαρχο,με περιφέρεια ,με κυβέρνηση προκειμένου να επιτύχουμε έργο.Οσο και αν δυσκολευόμαστε να συνανταμε ανθρώπους άλλης πολιτικής ή ίδιας απο τις δικες μας,παρόλα αυτα μας έχει βγεί όντως σε καλό.Αυτοί είναι τωρα στην πρωτη γραμμή,μας αρεσει δεν μας αρεσει,εμείς υποχρεούμαστε να είμαστε ''ουδέτεροι'' και να συνεργαζόμαστε με όλους.Συγχωρέστε με για τα χαχανίσματα-οπως λέτε-αλλά φροντίζω να είμαι πάντα ευδιάθετη και συζητίσημη μαζί τους και να χαμογελάω.
Και τελος,κυριε Παπακωνσταντινου,αριθμείτε 3 πραγματα στα οποία έχουμε ήδη δράσεις και συνέργειες αλλά προφανέστατα δεν δώσατε σημασία και για πρώτη φορά φροντίσατε να απαντήσετε ΜΟΝΟ στην ανοιχτή επιστολή μου και να με κατηγορησετε για....χαχανίσματα!
1.Η προσβασιμότητα στην Αιδηψο απο τα αεροδρόμια.Προφανως απέχετε απο τα οσα συμβαινουν κ Παπακωνσταντινου.Το καλοκαιρι,τελη Ιουλιου,καλεσαμε όλα τα μέλη μας στην αιθουσα του Θερμαισύλλα,να παραβρεθούν και να τους ενημερωσουμε για οποιες διενέργειες γινονται προκειμένου να υπάρξει σύνδεση απο τα Σπάτα πρός την Αιδηψο.Και το πετύχαμε.Η σύνδεση,με δική μας πρωτοβουλία, ξεκινά τον Μαιο όπου και θα ενημερωθείτε σχετικά.
2.Τα λιγοστά μνημεία και ο ΕΟΤ,ήταν μεταξυ άλλων,δυο απο τα ζητήματα όπου μας απασχόλησαν αρκετα.Ειδικότερα ο ΕΟΤ και η διατήρησή του κατα τους χειμερινούς μηνες,ήταν ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο ήρθα σε ρήξη εγω προσωπικά με τον κυριο Τερζάκη ,διοικητή ΤΑΙΠΕΔ.Οσες φορές τον επισκεφθηκα,ευχόταν να μην με ξαναδεί.Καταφεραμε όμως,μετα από τρομερές πιεσεις,να ανοιξει το κατάστημα στην Αιδηψο,στα μέσα Ιουνιου και όχι στις 20 Ιουλιου οπως μας ειχε εξαγγείλει.
3.Για την διαφήμιση που αναφερετε,φρόντισαν δυστυχως οι ξενοδόχοι με ένα έντυπο άκρως προσβλητικό ως προς τον αναγνώστη αλλα και ως προς την πόλη μας διαφημίζοντας ....αιδοία.Ναι κυριε Παπακωνσταντίνου.Η μετάφραση του εντυπου των ξενοδοχων στην Σερβια,ήταν οτι χειρότερο μπορουσε να συμβεί στην πόλη μας.Αυτομάτως,εκμηδένισαν τις προσπάθειές μας για εξωστρέφεια.
Κ Παπακωνσταντίνου,ειμαι πάντα στην διαθεση σας,πάντα απαντω στο τηλεφωνο μου που βρίσκεται σε κοινη θέα και πάντα δίπλα στα μέλη του συλλόγου μας για οποιαδήποτε βοήθεια.
Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας,
Ολγα Βογιατζή
τηλ:6975952634