Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

"Λαγός" ο κ. Τσαγκάρης;;;;

Το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στα διοικητικά άρχισε ως δράμα και καταλήγει ως φαρσοκωμωδία.
Όχι δεν έγινε λαγός ο κ. Τσαγκάρης, αλλά απλά επέλεξε να δώσει την επιστολή και να συζητήσει ότι συζήτησε με τον κύριο Λαγό του 96,5 και του ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ.
Κώστα μην παρεξηγείς τον τίτλο, αλλά είναι αστείο να ζητάει Γενική Συνέλευση ο πρώην πρόεδρος κ. Τσαγκάρης, αφού όταν ήταν πρόεδρος παρανόμησε και δεν πήγε όπως ορίζει το καταστατικό σε Γενική Συνέλευση και ο ίδιος γνωρίζει το γιατί.....

Ο κ. Τσαγκάρης κύριε Λαγέ παραιτήθηκε και από μέλος της διοίκησης χθες και όχι πριν 1 μήνα, επειδή απλά έπρεπε πρώτα να πείσει τον κ. Αναγνωστάκη να αναλάβει την ευθύνη στην εφορία και να "φύγει" από εκεί το όνομα Τσαγκάρης.
Αυτό έγινε μέρες πριν και πλέον δεν είχε λόγο να παραμείνει στο ΔΣ.
Κώστα ας μη γελιόμαστε. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει διοίκηση για πολλούς λόγους. Αυτή η διοίκηση είναι έκπτωτη και το ξέρουν τα μέλη της.
Αγαπητέ Κώστα ο κ. Τσαγκάρης ξέρει πως όταν ήταν πρόεδρος ο ίδιος, συνέβησαν πολλά με τα χρήματα, αλλά και άλλα θέματα και τα οποία τα συνεχίζουν και επί προεδρίας Αναγνωστάκη.
Ξέρουν επίσης πως η τελευταία Γενική Συνέλευση ενέκρινε οικονομικό και διοικητικό απολογισμό
όταν ψήφισε νέο ΔΣ τον Οκτώβριο του 2016 και προέκυψε πρόεδρος ο κ. Ελευθεριάδης.
Από τότε δεν είχαμε Γενική Συνέλευση και για όλα την ευθύνη θα την έχει το ΔΣ.
Κύριε Τσαγκάρη ας μη γελιόμαστε. Καμιά Γενική Συνέλευση πλέον δεν μπορεί να κουκουλώσει τίποτα όσο στημένη κι αν είναι.  Δεν υπάρχει εξελεγκτική επιτροπή και δεν θα υπάρξει κάποιος ο οποίος θ΄ αναλάβει την ομάδα, χωρίς να απαιτήσει έλεγχο.
Κύριε Τσαγκάρη, αυτά που λέτε πως θα πείτε στην Γενική Συνέλευση τα έχετε πει και είναι γνωστά.
Τώρα να μας πείτε απλά ποιοι κάνουν παιχνίδια με την ομάδα και ποιοι διακινούν χρήματα στο όνομα της ομάδας, αλλά όχι με τον τρόπο που πρέπει και χωρίς να ξέρει κανείς το από που ξεκινούν, που κάνουν στάση και που καταλήγουν.
Καληνύχτα σας...