Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

- Καλημέρα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Εύβοιας. Λένε κάποιοι σιγά το κατόρθωμα. Δεν έχουν δίκιο. Τα προβλήματα που είχε και έχει αυτή η ομάδα, είναι τεράστια και η κατάκτηση του Κυπέλλου Εύβοιας είναι κάτι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές.
Για την διοίκηση, δεν το συζητάμε.
- Συγχαρητήρια και στον δήμαρχο κύριο Ψαθά ο οποίος αν και τον πρόδωσε ο φωτισμός του γηπέδου, φρόντισε έστω και τώρα που έγινε πρόεδρος στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, την εικόνα του γηπέδου, γιατί ξέραμε όλη το πως ήταν το γήπεδο το....
προηγούμενο διάστημα.
- Απορούσαν οι ραδιοφωνατζήδες, με το ότι οι περισσότεροι φίλαθλοι αποχώρησαν πριν την απονομή του κυπέλλου. Κύριοι γιατί απορούσατε; Αυτοί δεν ήταν με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΌ. Ήταν φίλοι του ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες άλλων ομάδων. 
- Λεφτά δεν υπάρχουν για πριμ στους ποδοσφαιριστές, αλλά ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κ. Αναγνωστάκης κάτι έχει στο νου του και θα σας το αποκαλύψουμε αργότερα.
- Ο πρόεδρος του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ κ. Κατσινόπουλος εξέφρασε τα παράπονά του και αντέδρασε λέγοντας πως ο κόσμος του Αλιβερίου δεν στήριξε την ομάδα. Πρόεδρε, αυτό είναι αλήθεια. ήθελαν τα λεφτά σου, αλλά όχι και να είσαι πρόεδρος με τα όλα σου.