Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Καλησπέρα δήμαρχε

Σέβομαι τους θεσμούς και τους ανθρώπους που τους υπηρετούν και ποτέ δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα, Θα πρέπει όμως να μην φτάνουν κάποιοι στο άλλο άκρο.
Δήμαρχε, αγαπητέ κύριε Ψαθά, έχουμε δικαίωμα ή όχι να επικοινωνούμε με ανθρώπους της ΕΠΣΕ, ώστε να έχουμε ενημέρωση για αποφάσεις και οτιδήποτε άλλο;
Υπάρχει θέμα όταν αναφερόμαστε σε γεγονότα;
Τι σημασία έχει από που το μάθαμε;
Από πότε η ΕΠΣΕ ψάχνει για στεγανά; Μέχρι τώρα ξέραμε πως όποιος θέλει μπορεί να μάθει τα πάντα. Μ΄ ένα τηλεφώνημα στον κ. Παπακωνσταντίνου, ή στον...
κ. Πίσχινα είχαμε απαντήσεις. Άλλαξε κάτι;
Γιατί θα πρέπει να ξέρουν τα πάντα παπαγαλάκια και γνωστοί κωλοτούμπες και όχι οι άνθρωποι της ενημέρωσης;
Κύριε Ψαθά, σας το δηλώνουμε καθαρά και ξάστερα. Ποτέ οι κύριοι της ΕΠΣΕ δεν είχαν κάτι να κρύψουν. Φυσικά εμείς ποτέ δεν απευθυνόμασταν στα μέλη του ΔΣ για πληροφορίες.
Φανερά και όχι κρυφά μιλούσαμε με Παπακωνσταντίνου και Πίσχινα και για κάποια θέματα με τον αντιπρόεδρο κύριο Ρέτσα.
Αλήθεια τώρα έχουν πάρει εντολή να μην μιλάνε;
Εμείς δεν το πιστεύουμε, γιατί δεν είναι πρόβατα που τα οδηγεί ο βοσκός.
Κύριε Ψαθά, εμείς πιστεύουμε στην δημοκρατία και στις δημοκρατικές διαδικασίες και καθόλου σ΄ αυτούς που κάνουν κωλοτούμπες ή σ΄ αυτούς που "χτυπάνε προσοχή"  και ακολουθούν το "μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός και πίσω του οι σκύλοι".
Αγαπητέ κύριε Ψαθά, οι άνθρωποι της ενημέρωσης δεν κάνουν αιτήσεις για να διασταυρώσουν μια είδηση ή πληροφορία. Τηλεφωνούν και κάνουν ρεπορτάζ.
Τα γράφουμε αυτά, για να ξέρετε πως ξέρουμε τι συμβαίνει.
Αυτό το ΔΣ της ΕΠΣΕ το στηρίξαμε όσο κανείς άλλος σε δύσκολες εποχές και χωρίς να έχουμε απαιτήσεις. Αν τώρα αυτό το ΔΣ επιβάλλει άλλους κανόνες και όχι το ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, θα μας το πείτε και θα απαντήσουμε.