Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Κύριοι, όσοι πραγματικά αγαπάτε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μείνετε στην άκρη και μην θέλετε να μας πείσετε για κάτι που δεν πρέπει. Στο κάτω κάτω της γραφής, όταν μας έβριζαν χυδαία μέλη αυτής της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ανέβαζαν φωτογραφίες με περίστροφα και μηνύματα με τα οποία έλεγαν πως έχουν μια σφαίρα για μας, κάνατε την πάπια. Όταν μέλη της διοίκησης έλεγαν πως ταξιδεύουμε συχνά πυκνά στην Κύπρο κι εσείς ξέρατε πως δεν έχουμε πάει ποτέ, στόμα είχατε και μιλιά δεν είχατε.
Εμείς κάναμε υπομονή και περιμέναμε να πάνε την ομάδα στην Β΄ Εθνική με όποιον τρόπο μπορούσαν. Τώρα μιλάμε εμείς αλλά όχι με απειλές και συκοφαντίες, Μόνο.....
με στοιχεία.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αυτοί οι καλοί, καθαροί και έντιμοι άνθρωποι, μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, είπαν και έγραψαν πολλά εναντίον μας, Κάναμε υπομονή γιατί ξέραμε τι έκαναν, πως λειτουργούσαν και που θα κατέληγαν.
Τώρα ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Εμείς οι βαρκούλες (έτσι μας χαρακτήριζαν) δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τα θωρηκτά (έτσι χαρακτήριζαν φίλους τους). Τώρα ας καλέσουν τα θωρηκτά και η Παναγιά μαζί τους.
Εμείς πληρώσαμε πολύ ακριβά τα όποια λάθη μας. Τώρα είναι η σειρά τους.
Προσπαθήσαμε να τους ενημερώσουμε για να σταματήσουν αυτά που έκαναν. Δυστυχώς δεν άκουγαν ούτε τους δικούς τους ανθρώπους. Η δόξα και το χρήμα τυφλώνουν και αυτός που τους έπαιζε ήξερε τι έκανε και πως το έκανε.
Τέλος χρόνου λοιπόν και καμιά συζήτηση δεν χωράει.
Ας συνεχίσουν τις απειλές εναντίον της οικογένειάς μας. Δεν θα σταματήσουμε με τίποτα και για κανέναν λόγο. 
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι τους οποίους εκτιμάμε και δεν θέλουμε να παρέμβουν.
Δεν το έκαναν όταν μας έβριζαν και μας απειλούσαν και καλά θα κάνουν να μείνουν αμέτοχοι. Γνώριζαν τα πάντα και ξέρουν πως το ξέρουμε.
Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μία λύση υπάρχει. Γενική Συνέλευση ΤΩΡΑ. Θα αναλάβουν οι κύριοι αυτοί όλες τις ευθύνες μέχρι εκείνη την ώρα και η Γενική Συνέλευση θα δώσει εντολή σε άλλους να αναλάβουν την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, χωρίς καμία ευθύνη για τα προηγούμενα.
Ευθύνη έχουν όλοι, όχι μόνο για τα ψέματα, αλλά και για την οικονομική διαχείριση και πολλά άλλα.
Σεβόμαστε τις οικογένειές τους, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως αυτοί δεν σεβάστηκαν την δική μας. Εμείς τους δώσαμε την ευκαιρία και τον χρόνο να αλλάξουν πορεία, αλλά φαίνεται πως είχαν τυφλωθεί από την εξουσία που τους έδιναν οι καρέκλες!!!!