Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Εξαπατήθηκαν ή γνώριζαν;

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν θα κάνουμε την κότα, την πάπια ή κάποιο άλλο πτηνό, για να χαϊδέψουμε αυτιά.
Σε καμία περίπτωση η πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν χρωστάει 285.000 ευρώ στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Αυτό το γνωρίζουν όλοι, αλλά και προσωπικά ο Δήμαρχος κύριος Γιώργος Ψαθάς ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ και ο οποίος γνώριζε τα πάντα, αφού δήλωνε φανατικός με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Υπάρχει και δήλωση του κυρίου Ψαθά σε ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία λέει πως δεν ισχύει αυτό το ποσόν και πως είναι κατά πολύ μικρότερο!!!
Αλήθεια, γιατί συκοφάντησαν με ψευδή ποσά την ΠΑΕ και τα μέλη ....
της τότε διοίκησης;
Που αποσκοπούσαν  με την ενέργεια αυτή;
Γιατί ακόμη μέχρι σήμερα δεν ανακάλεσαν αυτά τα νούμερα;
Γιατί εξακολουθούν να τα έχουν και σε προϋπολογισμούς και απολογισμούς;
Αλήθεια τα μέλη του ΔΣ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ ή όπως λένε την δημοτική επιχείριση, γνώριζαν την αλήθεια ή εξαπατήθηκαν και ψήφισαν;
Αλήθεια τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, γνώριζαν την αλήθεια όταν ψήφιζαν προϋπολογισμούς και απολογισμούς ή εξαπατήθηκαν;
Τώρα που τα μέλη του ΔΣ της τότε ΠΑΕ θα προχωρήσουν σε αγωγές προς τον Δήμαρχο και προς κάθε σύμβουλο που ψήφισε ουσιαστικά την συκοφαντία, πως θα αντιδράσουν;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες κάποιοι τρέχουν να προλάβουν την καταιγίδα που έρχεται και η οποία θα παρασύρει πολλούς και μάλιστα πολύ σύντομα.
Χθες έγινε και μια συζήτηση στο ΔΣ της ΕΠΣΕ και ο δήμαρχος κ. Ψαθάς ο οποίος είναι και πρόεδρος της ΕΠΣΕ θέλησε να έχει μια απόφαση στήριξης από τα μέλη του ΔΣ!!!!
Το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν είναι δημοτικό συμβούλιο και κανείς σύμβουλος δεν θα ήθελε να βάλει σε περιπέτειες τα σωματεία των άλλων δήμων.
Καμιά απόφαση δεν πάρθηκε και φυσικά για έναν ακόμη λόγο. 
Την συζήτηση την ζήτησαν τα μέλη της πρώην ΠΑΕ τα οποία και δεν είχαν κληθεί να μιλήσουν.
Αν όμως έπεφταν στην παγίδα και αποφάσιζαν να στηρίξουν, η απόφαση θα τους έβαζε σε περιπέτεια αφού ο κ. Ψαθάς δεν θα έπρεπε να έχει συμμετοχή αφού είναι εμπλεκόμενος.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ψάξτε και διαβάστε τον νέο αθλητικό νόμο για να δείτε πότε πρέπει να παραιτηθεί κάποιος από την θέση του στο ΔΣ της ΕΠΣΕ και όχι μόνο και μετά διαβάστε και τον νόμο της αυτοδιοίκησης για να δείτε πότε ένας αυτοδιοικητικός μπαίνει σε αργία!!!!

Αργότερα θα επανέλθουμε στο θέμα....