Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Όχι παρεξηγήσεις..

Καθαρές κουβέντες κυρίες και κύριοι της διαιτησίας, κυρίες και κύριοι παράγοντες και κύριοι προπονητές. Εμείς δεν παρεξηγούμε κανέναν, αλλά δεν θα κατηγορήσουμε κι αυτούς που έχουν την παρεξήγηση στο τσεπάκι τους.
Ότι γράψαμε το επαναλαμβάνουμε. Πατήστε φρένο στον επηρεασμό των διαιτητών, αν θέλετε να μιλάμε για δυνατά και καθαρά πρωταθλήματα στην Εύβοια.
Σταματήστε να δηλώνετε ανεύθυνοι για τα πάντα. Σταματήστε να κλείνετε το μάτι προς κάθε κατεύθυνση. Ο συμβιβασμός είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη.
Έχουμε παράγοντες οι οποίοι πάνε από ομάδα σε ομάδα ....
για να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.
Έχουμε διαιτητές οι οποίοι άλλα κάνουν κι άλλα λένε.
Έχουμε προπονητές οι οποίοι για κάποιον λόγο, τρέχουν στους παράγοντες για να κάνουν δημόσιες σχέσεις και φυσικά έχουμε και τους ανθρώπους της ενημέρωσης, εμάς δηλαδή, να κλείνουμε μάτια και αυτιά, για να τα έχουμε καλά με όλους και να πάρουμε ας πούμε καμιά ευχούλα για το Πάσχα!!!!
Κυρίες και κύριοι, τι θα πει καθαρό ποδόσφαιρο;
Πως είναι καθαρό όταν συμμετέχουν σ΄ αυτό ομάδες των οποίων οι διοικήσεις προέκυψαν με αλχημείες και παραποιήσεις των πάντων;
Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για καθαρό ποδόσφαιρο, όταν ο διαιτητής αλλιώς αντιδρά στην συμπεριφορά ενός παράγοντα ή προπονητή και αλλιώς στην συμπεριφορά άλλων;
Πώς είναι καθαρό το ποδόσφαιρο, όταν ΟΛΑ γίνονται κάτω από το τραπέζι;
Αφού είναι καθαρό, γιατί φοβόμαστε την αλήθεια;
Ελάτε όποτε θέλετε, να μιλήσουμε δημόσια.
Ελάτε να πει ο καθένας την δική του αλήθεια και να κριθούμε ΟΛΟΙ.
Αυτό δεν το θέλετε και ξέρετε το γιατί.